Увеличава се броят на жертвите след влаковата катастрофа в Гърция.

...
Увеличава се броят на жертвите след влаковата катастрофа в Гърция.
Коментари Харесай

Увеличава се броят на жертвите на влаковата катастрофа в Гърция


Увеличава се броят на жертвите след влаковата злополука в Гърция. Те към този момент са 46 души. Започна стачка на железниците в страната. Протестни демонстрации желаят оставката на цялото държавно управление. Тази вечер пред Народното събрание ще стачкуват и студентите.

Протестни демонстрации желаят оставката на цялото държавно управление. Студентите ще протeстират и довечера пред Народното събрание. 

Влаковете не се движат. Хора стачкуват пред гарите на страната в поддръжка на железничарите. Настояват за оставката на цялото държавно управление след злополуката.

В Солун започнаха митинги и на разнообразни сдружения против неналичието на надзор от страна на държавното управление върху частните компании, които управляват железопътния превоз.

В Атина студенти и синдикати приготвят следващите демонстрации пред парламента  довечера.

В центъра на Лариса и Солун са се образували опашки от искащи да дарят кръв за потърпевшите.

Под опожарените вагони от пътническия трен бяха открити още жертви на злополуката. Все още се търсят 19 души, които са в неопределеност. Дежурният шеф на гарата по време на влаковата злополука в Гърция евентуално е признал виновността си за случая, излиза наяве от коментар на държавен представител в Атина. " Началникът на гарата носи отговорност поради позволена неточност заради немарливост ", сподели Янис Иконому пред кореспонденти, представен от Франс прес.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР