Уведомяват ни, че започвала истинската демократизация на България и видимо

...
Уведомяват ни, че започвала истинската демократизация на България и видимо
Коментари Харесай

Николай Марков: Парламентарна комисия за разследване не означава нищо

" Уведомяват ни, че започвала същинската демократизация на България и очевидно чакат да си прехапем езика от учудване. Цели 30 години същите тези лица в Народното събрание ни изясняват напоително, че живеем в народна власт, която от през днешния ден нататък ще ставала същинска. За мен това говорене е доста обидно, а тези които го вършат са за приключване в противоположния канал на политическата канализация. Ако изобщо има такава?!
Много добре разбирам какво стои зад гръмките заявки, сапунисаните закани и впрочем недъгави интензивности на нашите депутати. Зная също, че " парламентарна комисия за следствие " не значи нищо. Абсолютна популистка и тествана нула ", написа специалистът по национална сигурност.
 Николай Марков: Водещата мотивация на нашата незаконна политическа клика е краденето Николай Марков: Водещата мотивация на нашата незаконна политическа клика е краденето
" Водещата мотивация на нашата незаконна балканска политическа клика се съдържа в отговора на въпроса: Откъде може да се краде безнаказа...
" Нощните полюции за ефикасен и обективен лустрационен закон, написан от лустратори, които самите са за вековно лустриране, меко казано ме смущават. И аз мога да напиша на коляно едни витиевати и неприложими нелепости, с цел да си разтребвам вероятно персоналните сметки под формата на лустрация, само че не това е казуса.
И през днешния ден имаме прелестни български закони, който никой не ги постанова съгласно разпоредбите на правовата страна. Един повече или по-малко няма никакво значение. Фактът, че лустраторите са отрочета на номенклатурни фамилии от висшата комунистическа номенклатура е задоволително индикативен, да не приказваме, че първата лустрационна повърхност е икономическата, а не псевдо-експертната.
Затова, по-леко на лустрационните завои, да не излетите самите вие от високата ъглова скорост. Ако желаете да знаете по какъв начин се вършат същински тези работи, обърнете се към мен. Консултацията ще е изцяло безвъзмездна, в случай че изобщо имате крепко дупе за останалата черна работа, а не за трансджендърски нефелни занимания.
Вашата народна власт може да стартира от през днешния ден, уважаеми депутати, само че моята стартира преди 30 години. Цялата ми младост беше заровена от вашите злоупотреби, обири и всевъзможни други безнаказани закононарушения против жанр и татковина. Затова, доста Ви апелирам, да прекратите неотложно операциите, популизма и простотиите си, тъй като сте на една ръка разстояние от края на кино лентата. Няма такава нация в света, която в един миг не отпуши насъбраното и се надявам да знаете какво е то в душите на ограбените, унизени и унищожени животи и фантазии на българите. Лоша работа, която всеки момент може да ви настигне.
 Денят Х: Ще реши ли Народното събрание да проверява третото ръководство на Бойко Борисов? Денят Х: Ще реши ли Народното събрание да проверява третото ръководство на Бойко Борисов?
Парламентът се събира през днешния ден на второто си пленарно съвещание. Депутатите още веднъж ще работят в остарялата постройка на Народното събрание, позн...
Политиката завърши господа, запомнете го. Тази страница е затворена. Мислете. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР