Уведомление за одобрена безвъзмездна финансова помощ е в размер на

...
Уведомление за одобрена безвъзмездна финансова помощ е в размер на
Коментари Харесай

Младежкият център в Стара Загора спечели проект за близо 2 млн. лева

Уведомление за утвърдена безплатна финансова помощ е в размер на 1 870 986 лв. за интервал от 36 месеца е получено в община Стара Загора, оповестяват от пресцентъра на общинската администрация. Финансирането е по осъществяване на план " Международен юношески център - мисли локално, действай световно! " по стратегия “Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи ", част от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 - 2021 г. 
Проектът планува реорганизация и обзавеждане на мултифункционална зала и дейна интернационална активност за обмяна на опит и повишение качеството на предлаганите действия. По този метод екипът на Международния юношески център (ММЦ) в Стара Загора ще разшири обсега си на работа като доближи до най- уязвимите групи на територията на Старозагорска област. 
За последните 5 години старозагорският ММЦ се утвърди като притегателно място за младежите, което предлага благоприятни условия за личностно развиване, повишение на знанията, уменията и компетенциите и поддържа процеса на обществено включване на уязвими групи. 
През 2017-а младежкият център в Стара Загора беше почетен със Знак за качество на Съвета на Европа, а през 2019-а срокът на оценката беше продължен с още 5 години. Знакът за качество е доказателство за високите стандарти на младежка работа, развивани от екипа на ММЦ. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР