Уве Херберт Хан (вдясно) пребил до смърт половинката си Валтер

...
Уве Херберт Хан (вдясно) пребил до смърт половинката си Валтер
Коментари Харесай

Германски дипломат е обвинен в убийството на белгийския си съпруг

Уве Херберт Хан (вдясно) пребил до гибел половинката си Валтер Биот
Бразилски прокурори са повдигнали обвиняване на немски посланик по съмнение, че е умъртвил брачна половинка си по-рано този месец.

Уве Херберт Хан, който е работил в немското консулство в Рио де Жанейро, в началото е бил задържан, откакто 52-годишният му белгийски брачен партньор е бил открит мъртъв на 5 август.
В петък той беше освободен от полицейския арест от щатски съд, единствено няколко дни преди прокурорите да издигнат обвинявания за " ликвидиране при утежняващи виновността условия ".
Властите декларират, че проверяват известията, че консулът е избягал от страната и се е върнал в Германия с полет в неделя.

Бразилските правосъдни управляващи към този момент приканиха Хан да бъде прибавен в листата на Интерпол на бегълците.
Според прокурорите убийството е било " осъществено с жестоки средства ", като брачният партньор на Хан е бил " брутално пребит, причинявайки му интензивни и ненужни премеждия ".
Те допълват, че жертвата не е била в положение да реагира заради примес от алкохол и успокоителни.
Хан " е подхранвал непоносимо възприятие на владеене към жертвата ", споделят прокурорите, като настояват, че дипломатът е " подчинявал брачна половинка си финансово и психически " по време на 23-годишния им брак.
" Той не е приемал, че жертвата се пробва да откри някакво равнище на самостоятелност, било то в стопански проект или посредством определяне на другарски връзки с други хора ", показват от прокуратурата.
Хан твърди, че брачният партньор му е паднал в жилището им в богаташкия квартал " Ипанема " след ненадейно заболяване.
Но полицията показва, че по тялото на мъжа има голям брой рани от " насилствена гибел " и са открити петна от кръв в жилището на двойката.
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР