Уважаеми сънародници!Обръщам се само към тях, защото трябва да бъдем

...
Уважаеми сънародници!Обръщам се само към тях, защото трябва да бъдем
Коментари Харесай

Костадинов с руска пропаганда в първия ден на парламента – нападна американското посолство

Уважаеми сънародници!Обръщам се единствено към тях, тъй като би трябвало да бъдем единни като българи.

С тези думи стартира словото си от парламентарната естрада водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в първи ден на 49-ото Народно събрания.

358 000, които ни пратиха в Народното събрание, желаят единствено едно да живеем в една свободна и самостоятелна страна. Но те бяха наричани неграмотници, елементарни хора, некадърници, фашисти, гамен пролетариат, което ние няма да поносим, посочи портийният водач

Наричат „ Възраждане “ опасност. Да, ние сме за националните предатели, отговорни за деградиране на българската страна, а хората – да бъдат донор на развитите страна. Такава страна се назовава колония. Но не това е най-наглото. Най-наглото е, че държавното управление на Съединени американски щати са дали милиони, с цел да основават медийна среда против нас – свободните българи. Съединени американски щати желае да ни няма, само че не Възраждане и тези 358 000 българи, целият български народ…Тези, които ни люлеят в робската люлка, желае да ни няма, продължи с пропагандните си тези Костадинов.

Защо са ни изпратили в Народно събрание – с цел да запазим българската финансова самостоятелност, да не вкараме страната във войната, да предоговорим нашите връзки с Европейски Съюз, да водим сериозен диалог за бюджет и запазим своя народен суверенитет, уточни целите на „ Възраждане “ нейният водач и добави: За да се случи всичко това имаме потребност от национално единение. Свидетели сме на исторически събития – имаме действителен късмет да редим своето развиване, без да сме подвластни от някакво посолство.

Свободата и независимостта на България идват и никой няма да ни спре. Вече никой няма да взема решение вместо нас. Ние повече няма да поносим – нашите сътрудници би трябвало да се научат, че можем да споделяме и „ не “.(…) Няма да позволим тези, които ограбиха предишното на нашите родители, сегашното на нашето потомство и бъдещето на нашите деца, да ни ръководят.

Време е за Възраждане.Да живее България!, приключи обръщението си Костадин Костадинов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР