Уважаеми съграждани,В Деня на светите братя Кирил и Методий –

...
Уважаеми съграждани,В Деня на светите братя Кирил и Методий –
Коментари Харесай

Поздравление на кмета на Ловеч и на председателя на Общинския съвет за празника на Ловеч 11 май

Уважаеми съграждани,
В Деня на светите братя Кирил и Методий – 11 май, в Деня на празника на Ловеч, благодарим на всички трудолюбиви хора за това, което сме постигнали за нашия град.  С напъните на всички дейни, работливи и амбициозни жители ние трансформираме Ловеч в един чист, спретнат, ярък, безоблачен, положителен град.  Благодарим на кметовете на обитаемоте места, на администрацията, на нашите сътрудници от бизнеса, от побратимените градове.
 
Горди сме, че без значение от политическите пристрастия, в никакъв случай в общината не сме допускали език на ненавист и нямаме разделяне по значимите тематики. Гордост буди  и обстоятелството, че освен запазихме всички културни институции, само че ги и усилваме. Имаме пет читалища единствено в града, професионален спектакъл, страховит духов оркестър. Успешно развиваме своите обичаи, доста младежи вземат участие в този развой. Мисля, че даваме добър образец за деятелност, разсъдък и жанр.
 
И най-важното  - има вероятност пред бизнеса, което ще  увеличи стандарта на живот.  Ще се откриват  нови работни места, всяка година по статистика работната заплата се усилва. Вярваме, че този прогресивен тренд ще продължи.
На всички пожелаваме здраве, независимост и благоденствие!
 
ЧЕСТИТ 11 МАЙ!
Корнелия Маринова, кмет на Община Ловеч                           
Петър Цолов,  ръководител на Общински съвет –Ловеч                
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР