Уважаеми потребители, за съжаление се обръщаме към вас по неприятен повод.

...
Уважаеми потребители, за съжаление се
обръщаме към вас по неприятен повод.
Коментари Харесай

SPARK с 15 вандализирани коли само за три дни

Уважаеми консуматори, за жалост се обръщаме към вас по противен мотив. SPARK е обект на масирана и проведена атака от страна на незнайни към момента извършители. Само за последните три дни 15 автомобила от услугата са обект на груби вандалски прояви, опити за обири, изпочупени стъкла и даже умишлени катастрофи. Извършителите действат организирано, с притеснително възприятие за безнаказаност, като интензитетът на атаките им пораства с всеки минал ден.

За повторно откогато услугата SPARK оперира в България сме изправени пред подобен проблем. Предишният случай беше преди година и тогава взехме решението да не повдигаме обществено тематиката, защото вярвахме, че сходни проблеми, даже и от толкова извънредно естество, са краткотрайни и подлежащи на бърза промяна. В момента даването на гласност е неотложно, защото явно става въпрос за добре подготвено и проведено закононарушение, в огромен мащаб, който би могъл да докара до невъзможност за по-нататъшно предоставяне на услугата за българските ни клиенти.

За малко повече от две години, компанията за споделени коли SPARK реално промени градската среда, като даде възможност на десетки хиляди софиянци да ползват над 230 чисто нови изцяло електрически коли на достъпна цена. Услугата ни даде опция на жителите и гостите на София да се убедят лично в преимуществата на споделената икономика и електромобилността. С дейността си SPARK непосредствено оказва помощ за решаването на едни от най-сериозните проблеми на жителите на София замърсения въздух, тапите и шума.
Разчитаме, на бърза и ефикасна интервенция на компетентните органи да преустановят този злокобен вандализъм и да разкрият неговите причинители.

Обръщаме се и към нашите над 50 000 потребители в София да оповестяват за всяко посягане, което виждат, и да алармират за всяко съмнително поведение на хора към колите на SPARK. Всъщност ние сме просто оператор и организатор на услугата, а колите служат на жителите на София.

Екипът на SPARK ще окаже цялостно съдействие на проверяващите органи, като в допълнение ще проведем и собствено разследване.

SPARK e литовско-българска смесена компания, която оперира в няколко държави в Европа, само че на никое място до момента не сме се натъквали на такова арогантно посегателство против собствеността.
Вярваме, че с поддръжката на огромната общност на SPARK и на формалните управляващи ще успеем да съхраним София като град, в който надеждно може да се влага в иновативни услуги и нови бизнес модели, които усъвършенстват градската среда за всички.

*Източник: SPARK
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР