Уважаеми локомотивци,през 2015 година г-н Христо Крушарски пое издръжката на

...
Уважаеми локомотивци,през 2015 година г-н Христо Крушарски пое издръжката на
Коментари Харесай

Локо Пд към Крушарски: Настъпи време да си кажем довиждане, а не сбогом!

Уважаеми локомотивци,

през 2015 година господин Христо Крушарски пое издръжката на ПФК Локомотив 1926 (Пловдив). Тогава той бе малко познато име измежду локомотивската общност, само че бързо бе “погълнат ” от “черно-бялата ” магия. И имаше едно простичко предпочитание – тимът да побеждава, да играе хубав футбол и да радва почитателите. Бавно, само че несъмнено нещата започнаха да се случват.

Под негово управление “локомотивът ” набра скорост, а след това потегли на цялостна пара. Минаваше пренос през разнообразни гари в България и Европа.

В две следващи години ПФК Локомотив победи с Купата на България! Исторически триумфи над Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София посред столицата зарадваха хилядите ни почитатели! Лудогорец бе надигран и надвит на своя стадион, с цел да може да бъде вдигната и Суперкупата! Последва сезон, в който “черно-белите ” записаха изразителни (на моменти отлични) резултати и стигнаха до сребърните медали – вицешампиони на България!

Големи триумфи, които подхождат на ПФК Локомотив! И те ни накараха да мечтаем за още и още!

“Черно-белите ” изиграха редица срещи от Лига Европа и Лигата на Конференциите – и това в три следващи сезона. Стадион “Локомотив ” бе лицензиран от УЕФА. Година след година следваха паметни мачове на европейската сцена с тимове като Спартак (Търнава), Страсбург, Искра (Даниловград), Тотнъм, Словачко и Копенгахен.

Симбиозата сред президент, управление, футболисти и почитатели беше цялостна. В хубави и неприятни дни магията на Локомотив се резервира!

Започна се реорганизация на стадиона, обмисляне на база в ЖК “Тракия ”, бяха направени и два терена на високопланинската база в село Говедарци. През 2016 година бе заменена и тревната настилка на централния терен на “Лаута ”. Инвестициите не спираха!

И всичко това под управлението на Христо Крушарски! Каквото и да кажем за него ще е малко. Но едно е ясно! Той записа не един път, не два пъти, а безчет пъти името си със златни букви в историята на Локомотив!

Машинистът на влака, който не се спираше пред нищо!
Диригентът на “черно-белия ” оркестър!
Президентът, който сътрови същинска “черно-бяла ” епопея!

Човек, който не изневери на правилата си!
Човек, който не изневери на концепциите си!
Човек, който не се отхвърляше и предаваше пред компликациите!
Човек, който помагаше на всички!
Голям Човек!

Настъпи време да си кажем сбогом, а не довиждане!
Защото Христо Крушарски постоянно ще има място на стадион “Локомотив ”!

Винаги ще помним, постоянно ще бъдем признателни!
Завинаги един от нас! Завинаги “черно-бял ”!

А отсега нататък? Заветът ще бъде удължен! Гладни сме за нови триумфи, нови купи, нови магични европейски вечери! И ще ги реализираме!

Защото ние сме Локомотив Пловдив и нашето семейство е неразрушимо!

Благодарим ти, Grande Presidente!
Поклон!

В галерията са употребявани фотоси на lokomotivpd.com, sportal.bg, marica.bg.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР