Уважаеми читатели, нали си представяте какъв приход ще носи офис

...
Уважаеми читатели, нали си представяте какъв приход ще носи офис
Коментари Харесай

Григор Димитров иска да прави пачки в България, а ще играе ли за Родината?

Уважаеми читатели, нали си представяте какъв доход ще носи офис билдинг на бул. "Пейо Яворов ", до който има два хотела, частно бизнес учебно заведение, автомобилно посланичество на международен колос и 5 чисто нови бутикови кооперации.

Чистата облага ще е най-малко 100 000 на месец. Но не в родна, а в европейска валута. А пачките ще се натрупат в банковите сметки на тандема Григор-Гошо. Нищо, че Гришо обърна тил на Родината, която го изстреля в космоса с вложените в него 1 500 000 лв..

Чистите обстоятелства демонстрират, че Григор игра за последно за България преди 4 години и то единствено, с цел да си издейства присъединяване на олимпиадата в Рио де Жанейро. Нищо, че в Бразилия подминаваше националите ни от другите спортове, все едно, че са втора употреба хора.

Едва ли множеството от вас, уважаеми читатели, знаят че България заплати 50 000 лв. на Григор за предходното му присъединяване на купа "Дейвис ". И то не тъй като е богата страна, а тъй като той си ги изиска. Останалите ни национали получиха 10 пъти по-малки суми, нищо че играха повече мачове от него.

Интересно какво би се случило, в случай че потвърдени патриоти като Джокович и Федерер изискат големи суми, с цел да играят за страните си.

На Гришо, обаче е простено.

Нещо повече, той може да си разреши да вдигне скандал на жълтите павета, тъй като чиновниците на Центъра за градска подвижност са му сложили скоба на лъскавата лимузина, а той е би трябвало да си заплати санкцията от 30 лв., както всички, които са не запомнили да си пуснат SMS.

Нахалството му стигна до такава степен, че да търси посредничество от премиера, с цел да си уреди по-бързо постройката.

Много ми е забавно дали в подмяна на всичко, което му е дала България, ще стане част от националния ни тим за мачовете в ЮАР през септември.

Дали, пък този път съвестта и сърцето му ще се задействат в интерес на Родината. Или още веднъж ще се направи на доста ангажиран и ще прецака сънародниците ни, все едно, че са туземци.

Лично аз залагам на втората алтернатива.

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР