Уважаеми читатели, на вниманието ви предлагам едно писмо до моя

...
Уважаеми читатели, на вниманието ви предлагам едно писмо до моя
Коментари Харесай

Украинска пиеса в Народния театър открива сезона и ни връща в дебата дали сме дебили

Уважаеми читатели, на вниманието ви предлагам едно писмо до моя другар Недялко Недялков.

От Недялко Недялков разбрах, че Народния театър  " Иван Вазов “ стартира новия сезон с украинската пиеса  " Хага “. Това идва изцяло в духа на времето и като удостоверение на вчерашната ми публикация за украинизацията и кретенеизацията на България.

Обаче, четейки сюжета за правосъден развой в Хага против Путин, е изпуснато първото деяние -  Майдана .

Приятелю Недялко, имаш перо, допиши им първото деяние. Така пиесата ще стане българо-украинска. Ще има и още основни герои и функции:  Сорос , който провежда Майдана и докара на площада Си Ен Ен;  Виктория Нюланд , която също взе участие в свалянето на законната власт в Украйна и не изиска за министър председател Клич (Кличко), а Яц (Арсений Яценюк);  Саакашвили , който докара от Грузия снайперисти да убиват протестиращи и органи на реда.

Гледай да отразиш и закуската на Сорос с дипломат Джефри Пайет, на която двамата отрязват политическите криле на Юлия Тимошенко.

Недялко, апелирам те, не пропускай в първото деяние историческите думи на Виктория Нюланд  " Майната му на Европейски Съюз ", та феновете да могат да се сетят какво мисли тя за България. Няма и по какъв начин да не напишеш за Хънтър Байдън, по какъв начин се намърда в борда на " Burisma “ против 59 000 $ на месец.

Най-драматично в пропуснатото деяние ще е по какъв начин вицепрезидентът Джо Байдън изнудва президента Петро Порошенко да уволни основния прокурор Шокин, с цел да избави шефовете на сина си от следствие, както се оказа - против милиони, поради което шефът на Камарата Кевин Маккарти, даде зелена светлина за импийчмънт на президента Джо Байдън.

Без първо деяние, пиесата ще ни върне в дебата дали сме дебили, захванат преди време от родения в Украйна мой другар проф. Иво Христов. 

Разгеле, взех думата, та да кажа на читателите какво сподели президентът на най-русофобската, по известни аргументи, страна Полша във връзка абсурда за американското зърно от Украйна: " Украйна може да се съпостави с удавник. Ако удавникът ни удави и той няма да се избави “.

Анжей Дуда отказа среща със Зеленски в коридорите на Организация на обединените нации. “Полша има национални ползи, които пламенно ще отстоява “, вика Дуда. Путинист е и той, до каква степен я докараха поляците?! 

...

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР