Уважаеми българи, с огромна тъга днес даваме тази пресконференция. Искам

...
Уважаеми българи, с огромна тъга днес даваме тази пресконференция. Искам
Коментари Харесай

Радостин Василев: Аз не съм крадец

Уважаеми българи, с голяма горест през днешния ден даваме тази конференция. Искам да ви кажа, че като се изключи че съм министър в оставка, не мога да поддържа повече дейностите на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов и смъквам своето доверие от него. Не съм вярвал, че ще изрека тези думи, само че не щеш ли пристигна момента, в който България ми е по-важно, в сравнение с ползите на група лица, които най-вероятно владеят нашия водач. 

Това разяснява на ексклузивен брифинг спортният министър в оставка от Има Такъв Народ Радостин Василев. 

Аз съм един от учредителите на Има Такъв Народ, само че ще напусна партията, тъй като през последните две години вложих всичко, с цел да я построявам, с цел да спечелвам довериуето на хората. До мен са хората, които са депутати от Има Такъв Народ и ще изоставен партията. Никой от нас няма да върви на никое място, добави той.

До мен са проф. Николай Радулов, адв. Иво Атанасов, инж. Георги Георгиев, Деян Петков, Светлин Стоянов. Това е съвсем цяла Северна България, където Има Такъв Народ постигаше положителни резултати, а аз водех листите. Явно надиждите, които имах през последните две години, а и милионите хора, които ни поддържаха, ще останат неосъществени. За страдание държанието на Слави Трифонов като единоличен притежател на Има Такъв Народ през последната година докара до това, че тази партия се самоизчегърта, а последните му изяви водят до това, че се изчегърта и страната, уточни Василев. 

Решението на Трифонов да изгегли министрите си от кабинета не е в съгласие с никого. Той излъга през вчерашния ден, че това е обсъждано в групата. Аз самият разбрах, че ще бъда изтеглен половин час преди неговото изявление. Не съм виждал Трифонов откогато станах министър. Явно разлбиранията ни за морал са разнообразни, описа той.

Има Такъв Народ знаят, че аз съм категорично вманиачен и никой не може да ми заповядва. Никой не моге да ми дава някакви хора, само че не ми се радваха, тъй като започнах да жегвам избрани ползи. Днес разгласявам, че аз не мога да бъдат част от Има Такъв Народ поради водача му и тясното му обграждане. Днес съм до депутатите, с които имаме вяра в нашата идея, уточни той.

За всички тези шест месеца като министър не съм си разрешил да открадна едно захарче от някого, не съм си разрешил да желая. Нарушавал съм всевъзможни ползи, само че аз съм себе си. Не мога да бъда платен от никого. Ако желаят да ме убият, да ме тормозят, само че никой не може да ме купи, уточни той. 

Политическа партия се държат с нас като крадци, само че аз не съм апаш, нищо неприятно не съм направил, добави той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР