Уулвърхемптън се наложи над Тотнъм с 1:0 на Молиню“ в

...
Уулвърхемптън се наложи над Тотнъм с 1:0 на Молиню“ в
Коментари Харесай

Тотнъм удари на два пъти гредите, Уулвс пък стигна до трите точки

Уулвърхемптън се наложи над Тотнъм с 1:0 на „ Молиню “ в мач от 26-ия кръг на британската Висша лига. Единственото попадение в дуела бе осъществено в 82-ата минута от Адама Траоре. След този триумф „ вълците “ се изкачват до 13-о място във краткотрайното класиране с актив от 27 точки, до момента в който Тотнъм е на 4-а позиция с 45 пункта в своя актив.

Двубоят стартира с напън за Тотнъм. През първото полувреме дейностите се развиваха в половината на Уулвърхемптън. Първата по-опасна обстановка пристигна в 45-ата минута, когато Хюн-Мин Сон потегли на независим рейд, който приключи с удар, който обаче не бе в очертанията на вратата, защитавана от Жозе Са.

В седмата минута на добавеното време на първата част Педро Поро шутира непосредствено от директен свободен удар, само че топката рикошира в напречната греда.

Три минути след подновяването на играта през второто полувреме, Сон още веднъж си отвори пространство за удар от чиста позиция, само че още веднъж топката рикошира в напречната греда на вратата на Уулвс.

След центриране в наказателното поле на Тотнъм в 74-ата минута Матеуш Куня се извиси над всички и насочи удар с глава, само че топката прелята около десния непряк дирек на вратата, защитавана от Фрейзър Форстър.

Жоао Моутиньо откри Раул Хименес, който насочи удар от границата на наказателното поле, само че Форстър се намеси в 82-рата минута. Адама Траоре засече от воле и прати топката във вратата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР