Утре вечер точно в 20:00 часа стартира най-новият филмов проект

...
Утре вечер точно в 20:00 часа стартира най-новият филмов проект
Коментари Харесай

В очакване на най-новия сериал на NOVA – „Алея на славата“

Утре вечер тъкмо в 20:00 часа започва най-новият кино план на NOVA – сериалът „ Алея на славата “. Модерната поредност за цялото семейство ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък. „ Алея на славата “ е първият български сериал, в който кулинарната тематика е главен декор на една изпепеляваща обич, взаимни отстъпки, упоритост, поколенчески разлики, конкуренция, престъпни сюжети, другарство и изменничество.

В студиото на „ Здравей, България “ актьорите Радина Боршош, Мак Маринов и Деян Донков, които ще забележим в основните функции, разкриха детайлности за новата поредност на NOVA и атмосферата на снимачната площадка.

„ Това ще бъде в действителност съвременен и кулинарен сериал. Нашите герои са готвачи в два ресторанта. Кухнята постоянно е място надалеч от нашите очи, само че „ Алея на славата “ открехва тази врата. И демонстрира по какъв начин готвенето в действителност може да бъде упоритост, обич, неуспех, а кухнята място за доста горещи и прочувствени случки “ , разкри Радина Боршош, която влиза в ролята на основната героиня – Али.

„ Утре е огромен празник за нас и нашата работа. Това са месеци работа. Изградихме си страховит метод на деяние – всеки ден преди фотоси обсъждаме с Виктор и Боби всяка сцена - какво можем да създадем и по какъв начин да наподобява най-добре. Нищо не е минато метър, всичко е изпипано до последния подробност “ , добавя младата актриса.

„ Сериалът е доста добре драматургично издигнат от сценариста Борислав Захариев. Кулинарията е територията, на която се развиват извънредно доста разнообразни и забавни сюжетни линии – любовна, престъпна, тази на разликите в поколенията “ , споделя Мак Маринов, който феновете на NOVA ще видят в ролята на готвача и бунтовник - Милен.

„ Моят воин има и тъмна страна. В хубавите драматургични текстове участват доста съставки. Именно по този начин е и в „ Алея на славата “, споделя още Деян Донков, който от на следващия ден вечер ще се трансформира в един от най-хубавите готвачи в България – началник Лагадинов, а пъстрият му облик ще заинтригува феновете на NOVA.

Режисьор на „ Алея на славата “ е Виктор Чучков, сюжетът е дело на Борислав Захариев и неговия екип от одобрени сценаристи, а продуцент е Светлин Нейнски. Сериалът ще покаже едни от най-талантливите артисти в България. Ролите са поверени както на опитни имена, по този начин и на млади, само че извънредно надарени актьори, които влизат извънредно добре в облиците на героите си. Освен Деян Донков, Радина Боршош и Мак Маринова, в новата трагична поредност феновете ще видят и Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цецо Алексиев, Константин Еленков, Радина Кърджилова, Сара Драгулева, Борислав Чучков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов, Стефани Ивайло, Александър Евгениев, Васил Витанов и други.

Следете  и официалния  профил на „ Алея на славата “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР