Утре вечер ефирът на NOVA ще бъде изпълнен с вълнение

...
Утре вечер ефирът на NOVA ще бъде изпълнен с вълнение
Коментари Харесай

Димо Алексиев пред Edna.bg: ,,Неприятно е да изследваш тъмната страна на хората

Утре вечер ефирът на NOVA ще бъде изпълнен с неспокойствие и конспирация, тъй като ще се излъчи първият епизод на сериала " Есента на демона ". Вторият сезон на " Дяволското гърло " дава обещание да ни потопи в свят на напрежение и загадки. Зрителите още веднъж ще имат опцията да се сблъскат с обичаните си герои - Мия Язова и Филип Чанов, изпълнявани от надарените Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. 

Този път двете полицейски души ще се изправят пред извънредно комплицирана тайнственост , която крие отговора зад поредност убийства в един от най-красивите български градове - Велико Търново. 

Сериалът дава обещание да ни държи на тръни от самото начало. Не пропускайте да го гледате и да се потопите в мистериозния свят на " Есента на демона ". 

На извънредна предпремиера на сериала, проведена предходната седмица, екипът на Edna.bg имаше опцията да се потопи в атмосферата на събитието и да беседва с част от актьорския екип. 

 Ивана Семовска

Ако желаете да разберете какво описа Димо Алексиев извънредно пред Елизабет Астарджиева от Edna.bg по отношение на,,Есента на демона ”, героя му в сериала, компликациите в полицейската специалност и нещата, на които родителите би трябвало да учат децата си, продължете да четете.  

С какво те притегля облика ти в новия сезон на " Дяволското гърло "? 

Първо, хареса ми, че е служител на реда. Второ, че е разпален в работата си и е подобен човек, който го прави не тъй като би трябвало, а тъй като желае да я практикува тази специалност и знае по какъв начин. Интересно е да изиграеш един човек, който е доста наясно с материята.  
                             

С какво героят ти в „ Есента на демона “ ще изненада феновете на NOVA? 

Не съм сигурен, всеки фен би трябвало да реши по какъв начин и дали въобще ще бъде сюрпризиран. Това, с което ще направи усещане като цяло сериала, е какъв брой хубав град е Търново и какъв брой прелестни места има в България.  
                             

Както загатна, в " Есента на демона " влизаш в облика на служител на реда. Какво научи за тази сложна специалност по време на фотосите? 

Че е доста виновна. Ако се прави в действителност със сърце, това е доста виновна и тежка работа, изключително що се отнася до следствие на убийства. Тежко натоварване е да стигнеш до резултатите на човешката изродщина. Неприятно е да изследваш тази тъмна страна на хората. Започваш да си задаваш доста въпроси и в някакъв миг съм сигурен, че би трябвало да се внимава, тъй като има огромен късмет да се настроиш доста срещу хората.  

Споделял си, че двете ти дъщерички Лора и Кайра са те научили на доста неща. Кое е най-важното, на което ти искаш да научиш тях? 

Човек всеки ден поставя старания да ги учи на нещата, които желае и то най-много със личния си образец. Това е нещо, което родителите не би трябвало да не помнят, даже когато карат или каквото и да вършат. В всекидневието човек дава образец. Ако всеки ден искаш да го научиш това дете да е по-добро, да се старае повече, да е по-любопитно и да търси повече, би трябвало цветето да се полива всеки ден. Ако мога да ги науча на неизменност, това ще е супер. 

Очаквайте напълно скоро още извънредни диалози на Edna.bg с актьорите от сериала! Не забравяйте да следите,,Есента на демона " тази пролет в ефира на NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР