Утре валежите от запад-северозапад ще спират, а облачността ще се

...
Утре валежите от запад-северозапад ще спират, а облачността ще се
Коментари Харесай

Времето в България на 8 февруари: Разкъсана облачност, температури над нулата

Утре преваляванията от запад-северозапад ще стопират, а облачността ще се раздира и понижава, след обяд над доста региони до най-вече слънчево време. Облачно ще се задържи времето през по-голямата част от деня над Източна България, само че след обяд и там преваляванията ще спрат, най-късно в крайните югоизточни региони. Максималните температури ще бъдат сред 3° и 8°, в София към 4°.

В планините ще е прохладно със мощен, по високите и открити елементи до плевел северен вятър. Ще е най-вече облачно с превалявания от сняг, които след обяд ще отслабват и стопират. Има условия за виелици и снегонавявания. Температурите ще се намалят и оптималната на 1200 метра ще е към минус 3°, на 2000 метра – към минус 10°.

Над Черноморието ще е облачно, основно в часовете до обяд с превалявания от дъжд и влажен сняг. След обяд преваляванията ще стопират, най-късно в южните региони. Ще е прохладно със мощен северен вятър, който вечерта краткотрайно ще отслабне. Максималните температури ще са 5°-7°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 3-4 бала, след обяд по южното крайбрежие краткотрайно до 5 бала.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР