Утре ще пристигне договорът от IBF за мача за световната

...
Утре ще пристигне договорът от IBF за мача за световната
Коментари Харесай

Договорът за мача за световната титла между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа пристига утре

" Утре ще дойде договорът от IBF за мача за международната купа сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ". Това заяви на специфична конференция в Пловдив юристът на Пулев Джон Уърт. По думите му, двете страни ще имат 30 дни, с цел да договорят срещата. Ако това не стане, ще се премине към търг. 

" Ако успеем да създадем мача, това ще е ужасно ”, сподели юристът. „ В бокса има правила и те би трябвало да се съблюдават “, сподели пък Кобрата. Пресконференцията през днешния ден бе във връзка идната съботна боксова церемония в Колодрума.

Според мениджъра на братя Пулеви Ивайло Гоцев, това няма да бъде просто една церемония вечер. „ Ще бъде неповторим театър, който ще бъде зареден с доста мощна сила и страсти. Може би сълзи, може и с усмивки, само че ще има всичко за всеки ". 



В церемония вечера ще има и женски бокс
. Ще взе участие Джоана Номеруе, която е родена в София. В галата ще се включи и младият пловдивски бокьсор Пенчо Цветков, както и двукратният първенец на Украйна Игор Шевадзутский.

Кулминацията ще е мачът между  Тервел Пулев и Дешон Уебстър.
 DarikNews-->
„ Мисля, че срещата и цялата церемония вечер ще провокират нужния интерес. Ще покажа своя гений и съперникът ми ще покаже неговия. По-важно е мачът да бъде извоюван, а не по какъв начин ще стане това - с нокаут или не. Моята цел е да победя ” , акцентира по-младият от братята Пулеви. 



Кобрата пък го поддържа , като изрази вяра, да се получат хубави боеве. " Ще се веселя и различен път да има боксови гали в Пловдив и това да стане традиция за града. И в бъдеще ще се постараем да създадем мачове в Пловдив, които да носят наслада ”, добави Кубрат Пулев. 
 DarikNews
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР