Утре ще предложим Рая Назарян за председател на 50-ото Народно

...
Утре ще предложим Рая Назарян за председател на 50-ото Народно
Коментари Харесай

Борисов с ултиматум: Ако утре не изберат Рая Назарян за шеф на НС, разговорите за кабинет спират

„ Утре ще предложим Рая Назарян за ръководител на 50-ото Народно заседание. От гласуването за нейната кандидатура ще стане ясно дали е допустимо да има държавно управление в този парламент. “

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията, излъчен онлайн във фейсбук. Лидерът на ГЕРБ се оплака, че партията му не получавала нужната споделена отговорност за ръководството на страната. Според Борисов най-стабилната управническа формула е евроатлантическо болшинство сред първите три партии – по този начин, както било при „ сглобката “.

Председателят на най-голямата политическа мощ похвали Движение за права и свободи за държанието им след изборите, само че атакува ПП-ДБ за това, че не желали да се реваншират на ГЕРБ, че близо година крепели „ сглобката “ в името на геополитическата ориентировка на страната.

„ Продължаваме Промяната - Демократична България “ би трябвало да се реваншират. В Европейския парламент нашите депутати договарят дружно. Но нищо от това не се зачита. От някаква гора споделят, че би трябвало да има реванш. Сега би трябвало да се реванширате “, сподели Борисов.

„ Вместо това получаваме популистки претенции от други партии, само че желаят държавно управление, с цел да понесем единствено ние отговорност. ПП-ДБ даже не ни върнаха жеста “, уточни още той и добави, че няма да не помни предизборните билбордове на ПП-ДБ и няма да допусне те да станат действителност.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР