Утре ще научим дали ще се явят на изборите

...
Утре ще научим дали  ще се явят на изборите
Коментари Харесай

Ракшиев : Тази вечер решаваме финално дали ще се явим с ДБ заедно на вота

" Утре ще научим дали " " ще се явят на изборите през октомври дружно, стана ясно от присъединяване в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS на Александър Ракшиев от най-голямата партия в някогашната ръководеща коалиция.

„ Тази вечер ни следва Национален съвет, на който ние ще обсъдим финално дали да се явим дружно с Демократична България ”, сподели той.

По думите му социологията е посочила, че няма огромно значение дали обединяването ще се случи преди изборите или след тях. Неговото персонално мнение е да има обединяване авансово.

На въпрос какво ще вършат с отцепниците от Има Такъв Народ Ракшиев отговори: „ Ние към момента не сме си подредили листите. Затова не бих дал съответен отговор, до момента в който не решим дали да се явим дружно с Демократична България. Каквото и да кажем през днешния ден, ще е предпоследно ”.

Бившият народен представител от Политическа партия изясни за отделилите се от Има Такъв Народ негови сътрудници още, че когато те са ги подкрепили в края на Народно събрание, „ рискът, който те избраха, в някакъв миг би трябвало да бъде оневинен ”. Всеки претендент в листите обаче се изследва, уточни Ракшиев.

По мотив фотосите за тръбите, по които тече газ преди да има Акт 16 интерконекторът с Гърция той изясни, че става дума " не за газ, който влиза  в потреблението на българите в този момент, а газ, с който се е напълнило трасето, с цел да се ревизира каква е етапа на завършпност ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР