Утре ще има променлива облачност. Само на отделни места ще

...
Утре ще има променлива облачност. Само на отделни места ще
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква до края на седмицата


Утре ще има променлива облачност. Само на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София към 14°. Това оповестява Българска телеграфна агенция.   

Над Южното Черноморие ще бъде най-вече облачно с превалявания, които след обяд ще спрат, а облачността ще се раздра. По северното крайбрежие ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури: 18°-20°. Температурата на морската вода от 15° северното крайбрежие до 22 по най-южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Над планините ще има променлива, по-често забележителна облачност и тук-там ще превали слаб дъжд, над към 1800 сняг. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 1°.

В петък ще има променлива облачност, тук-там с превалявания от дъжд, най-вече слаби; в планините над 1800 метра ще превалява сняг. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Ще бъде хладно за интервала, с минимални температури в множеството места сред 4° и 9° и оптимални - сред 15° и 20°. През почивните дни и при започване на новата седмица ще бъде най-вече слънчево. В събота основно над източната половина от страната ще има краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания, а вятърът ще остане от запад-северозапад, през втората половина от деня ще се завърта към югозапад.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР