Утре ще бъде обявен графикът за провеждане на консултации с

...
Утре ще бъде обявен графикът за провеждане на консултации

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Румен Радев: Утре ще бъде обявен графикът за провеждане на консултации с парламентарните групи

„ Утре ще бъде разгласен графикът за осъществяване на съвещания с парламентарните групи преди връчване на мандата за сформиране на държавно управление. “ Това сподели президентът Румен Радев.

„ Явно пристрастеностите се нажежават и не е ясно дали водачите на партиите от обединението в оставка блъфират, дали играят политически покер, дали си подвигат залозите за идно удължение на взаимното ръководство, дали активизират своите гласоподаватели за нови избори “, разяснява президентът.

По думите на президента сега самите съдружни сътрудници са комплицирани, което си личи от техните реакции за гласуваната оставка на кабинета.

Утре ще бъде разгласен графикът за осъществяване на съвещания с парламентарните групи в сходство с конституционната процедура.

„ Въпреки саботажите и офанзивите сме подготвени да продължим напред. Оставката ми е осъществяване на стихотворец ангажимент “, съобщи Николай Денков от парламентарната естрада, напомня SafeNews.

Премиерът напомни изказването си от вторник вечер, с което разгласи, че в внесъл в Народното събрание оставката си. Той показа пред депутатите разбивка на свършеното за последните 9 месеца.

„ Време е да създадем решаващата за хората стъпка – изборът на регулаторите. Да, нужна е политическа храброст, с цел да имаме самостоятелни съдии и прокурори, с цел да стартират регулаторите да контролират публичните взаимоотношения.На масата на договарянията сложихме промени, а не имена.С подадената от мен оставка, желаеме договарянията да стартират незабавно “, съобщи Денков от парламентарната естрада.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР