Утре национален протест на превозвачите се очаква да блокира трафика

...
Утре национален протест на превозвачите се очаква да блокира трафика
Коментари Харесай

Превозвачи отново ще блокират трафика в страната

Утре народен митинг на превозвачите се чака да блокира трафика в цялата страна. Причината за недоволството - високите цени на горивата, тол системата и по думите им неналичието на транспортна политика от страна на държавното управление. В София камиони и рейсове ще стартират да се разполагат на  " Цариградско шосе " от 08.00 ч. Протестът в столицата ще стартира в 10.00 ч. и ще продължи до 22.00 ч.

" Надяваме се още на следващия ден на позитивна развръзка. Ако се постанова, ще протестираме всеки ден до 18-и, когато рейсовете публично преустановяват своите транспорти. Нашите претенции са напълно стопански и сме наясно, че с цел да ги реализираме, ще би трябвало да преговаряме ", съобщи Димитър Димитров от Камарата на автомобилните превозвачи, съобщи Нова телевизия.

" Ние сме отговорно държавно управление, което разгласи, че няма да се поддаде на шантаж. Срещу нас, в случай че седнат виновни бизнесмени, виновната  част от бизнеса, ще се съберем и ще обсъдим с наслада въпросите. С хора, които не желаят да преговаряме и просто не знаят какво желаят да създадат, няма да потребност да преговаряме. По-голямата част от превозвачите ще продължат отговорно да си извършват уговорките си към народа ", съобщи пред публицисти министърът на превоза и известията Николай Събев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР