Утре е важен ден за вас - интервю за работа,

...
Утре е важен ден за вас - интервю за работа,
Коментари Харесай

5 лесни начина за бързо отслабване по време на сън

Утре е значим ден за вас - изявление за работа, среща с обичания или дълго чакана, а не може да се поберете в най-хубавата си рокля? Не се отчайвайте и паникьосвайте. Специално за случаите, когато няма време за диети експерти по здравословното хранене оферират 5 най-ефективни метода да отслабнете единствено за една нощ, написа Zdrave.to.

Те настояват, че са ги тествали персонално и всеки от описаните  методи в действителност работи:

Коктейл от подсладено кисело мляко

Да, не сте разбрали неправилно! Основните съставки на тази знамение напитка са чаша захар и половин кило кисело мляко или кефир. Изпиването на този коктейл преди лягане, насища тялото ви със комплицирани въглехидрати, за усвояването на които организмът ще е заставен да изразходва повече калории, в сравнение с се съдържат в напитката. Невероятно, само че факт - на сутринта ще се разсъните със загуба на тегло до 2 кг.

Оризов ден

Не е загадка, че остатъкът на течност в организма води до отоци и трупане на наднормено тегло. Една от най-честите аргументи за това е несъразмерната консумация на сол. За да премахнете непотребната вода и в същото време да избавите тялото си от шлаки, ще помогне непочистен ориз - черен или кафяв. Опитайте се денем да ядете единствено подобен ориз и на идната заран кантарчето ще ви зарадват с тегло 1-2 кг по-малко от преди. Но не забравяйте, че по време на готвенето би трябвало да се въздържате от прибавяне на сол в блюдото. В противоположен случай целият развой ще загуби смисъла си и няма да има резултат от такава моно диета.

Салата от варено цвекло

Това не звучи прекомерно вкусно, само че има резултат! Цвеклото е богато на целулоза и когато взаимодейства с вода, тя набъбва в червата. Първо, това ще ви даде чувство за задоволеност за дълго От друга страна, богатото на фибри цвекло " притегля " всички ненужни отрови и ги извежда по натурален метод. Трето - за храносмилането на цвекло организмът ще изразходва повече калории, в сравнение с се съдържа в зеленчука. Както се вижда, потреблението на цвекло има единствено плюсове, тъй че не губете време, а пригответе вълшебна салата: Сварете огромна глава цвекло, настържете я на ситно ренде и прибавете една капка зехтин. Смесете всичко добре. Салата би трябвало да се яде преди лягане с чаша топла вода. Сутрин ще бъдете прелестно сюрпризирани, тъй като тежестта ви ще спадне тъкмо с 1 кг.

Солена вана

Ако се откажете от вечерята, ще намалите дневния банкет на калории, което неизбежно ще докара до загуба на тегло. Резултатът може да бъде закрепен с топла вечерна вана. Накиснете се за 10-20 в тади вана, а по-късно се пъхнете под одеало за 1 час. Създаденият " резултат на парника " разрешава свалянето на 2 кг за една процедура. А от време на време и повече според от първичното ви тегло. Съгласете се, че това в действителност е една приятна опция на вечерните похапвания.

Опаковане за намаляване

Разбира се, не може да забравим за нощните увивания, които ще ви оказват помощ да загубите до 3 кг тегло по време на сън. Те може да бъдат с мед, оцет, ароматни масла - изборът е на ваш усет. Алгоритъмът на деяние е еднакъв: вземете една от горните съставки, втрийте я в кожата с масажни придвижвания, по-късно обвийте компактно с чаршаф или хранителен найлон и се пъхнете под завивките. Благодарение на тази опаковка кръвообращението се усъвършенства, потните и мастните жлези стартират да работят интензивно, което води до премахване на насъбраните шлаки и отрови. И, несъмнено, отслабвате, до момента в който спите! Сутрин остава единствено да се измият остатъците от нанесения върху кожата артикул и да се наслаждавате на резултата./
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР