Утре (21 декември) отваря врати уникалното коледно градче в творческия

...
Утре (21 декември) отваря врати уникалното коледно градче в творческия
Коментари Харесай

Коледа в Капана започва утре

Утре (21 декември) отваря порти неповторимото коледно градче в креативния квартал " Капана ". 5 големи елхи и стилна празнична украса красят дребните му улички, а щандовете с коледни лакомства и питиета чакат своите гости. Ето какво ще ни примамва към " Капана " още веднъж и още веднъж от на следващия ден до 25 декември.

Празнична сцена

Тази година уредниците са се постарали изключително доста и сцената на " Коледа " в Капана (разположена на Ядрото) ще предложи освен дневна празнична стратегия, само че и вечерни концерти на обичани банди.

Дневната стратегия ще продължи от 22 до 24 декември и ще ни срещне със слънчевите деца и младежи на Пловдив, които ще ни покажат какъв брой са слушали музика тази година. Най-малките участници в програмата още не са проходили и ще танцуват на сцената благодарение на своите майки. А най-големите танцуват като богове и ще споделят уменията си в страховит суинг уъркшоп на 24 декември. Всяка вечер, като се изключи коледната, ни чакат по два концерта – един от 19:00 и втори от 20:00 ч.

В петък (21.12.) започваме с Le’Push и продължаваме празненството с легендата DJ Skill. В събота ще се заредим с въодушевление с Jimmy’s Band и Blues Traffic, в неделя се изстрелваме в космоса с Керана и Космонавтите, последвани от коледния сет на DJ Todd, а във вторник ще закрием уместно с Ейми Уайнхаус трибют и за край: музикалната находка Compact Voices.

Голям коледен базар

Ще можем да изберем съвършения ръчно направен подарък от щандовете на авторския базар, в който над 100 модерни занаятчии ще изложат приказните си творби и ще ни залеят с същинска приказност от форми, цветове и въображение.

Празнични изкушения

Естествено, няма да е Коледа без греяно вино, аромати на канела и чай и домашно приготвени сладкиши. От всичко това ще има в обилие на Коледа в " Капана ", а какви още вкусни изненади крият уютните павилиони – ще опитаме на място.

Радост за децата

Най-малките посетители на Коледа в " Капана " ще могат да се срещнат с Дядо Коледа и Снежанка, които са приготвили на тях и родителите им стотици дарове от спонсорите на събитието. Добрият дъртак и неговата спътница ще са в Капана от 23 до 25 декември, на улица Златарска 22. Освен дарове, малчуганите ще се радват и на доста уъркшопи и изненади, които ги чакат по заплетените улички на " Капана ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР