Утре, 20.08.2020 /четвъртък/, от 11:00 часа ще се проведе протест

...
Утре, 20.08.2020 /четвъртък/, от 11:00 часа ще се проведе протест
Коментари Харесай

Бареков организира протест пред централата на Да, България

Утре, 20.08.2020 /четвъртък/, от 11:00 часа ще се организира митинг пред централата на Политическа партия "Да, България " на адрес: бул. Драган Цанков 12-16. Организатор на мероприятието е някогашният евродепутат Николай Бареков  Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, оповестиха от пресцентъра на "Презареди БГ ".

В профила си във обществената мрежа Facebook той разгласява и въпросите, които ще бъдат заложени на “бъдещия министър председател Христо Иванов и на които той не дава отговор, а продължава да се крие като мишка”:

1. Защо яхнахте, разцепихте и маргинализирахте с шепата си платени лумпени митинга против Борисов?

2. Защо говорите единствено за Ахмед Доган, а пропускате неговия съдружник в Задкулисието Иво Прокопиев, в случай, че Прокуратурата разгласи Морските сараи и на двамата за еднообразно противозаконни - на Доган в Росенец и на Прокопиев в Буджака?

3. #КОЙ ви заплаща заплатата и #КОЙ ви устоя партийката, в случай, че ползвате бляскав офис в супер първокласна постройка и то, без да притежавате държавна дотация?

4. Вярно ли е, че дясната ръка на Борисов от кръга “Капитал” Румяна Бъчварова ви е водила при него в Банкя, с цел да му се обясните в обич и да се изтъргувате за негов вицепремиер и министър на правораздаването? Твърди го Борисов, а вие мълчите гузно! Прокопиев ли ви прати?

5. Защо мълчите като риба от Буджака, че последните 12 години вашият необут Прокопиев ръководи дружно с Ахмед Доган и посредством подставените им министри (като вас, Трайков, Дянков, Каракачанов, Плевнелиев, Караниколов, Горанов, Бъчварова и т.н) подмолно страната зад фасадата на ГЕРБ и Борисов?

6. Каква договорка имате с Маджо? Колко пари ви дава?

7. Защо мълчите за прехвърлянето през 2001 година безусловно за една нощ на банката на Славчо Христов (СИК) и Иван Костов в ръцете на доближени на Борисов? Има още и все по-неудобни за вас въпроси.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР