Утре, 08.10.2021г., в 08.50 часа, в ефира на БНТ ще

...
Утре, 08.10.2021г., в 08.50 часа, в ефира на БНТ ще
Коментари Харесай

Изтеглят първите 25 печеливши от играта на МЗ за ваксинирани

Утре, 08.10.2021г., в 08.50 часа, в ефира на Българска национална телевизия ще се организира първият чоп за един от 102 смарт часовника. Ще бъдат изтеглени 25 печеливши измежду имунизираните лица в интервала от 30 септември досега. Пълните условия за присъединяване в поощрителната игра с предметни награди, проведена от Министерството на здравеопазването, са оповестени на:.

В играта могат да вземат участие лица над 12 година, които са се ваксинирали против COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е приключен. Печелившите участници ще бъдат оповестени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на формалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата на Министерство на здравеопазването. Печелившият би трябвало да отговори най-късно до 2 дни с удостоверение за приемане на премията на имейл: [email protected]. Ако печелившият не отговори до 2 дни, той губи правото си за приемане на премия. В този случай уредникът ще дефинира различен печеливш посредством чоп на инцидентен принцип.
 Томболата на Министерство на здравеопазването за имунизациите не дава резултат Томболата на Министерство на здравеопазването за имунизациите не дава резултат
Томболата, която предложи Министерство на здравеопазването за увеличение на имунизационния развой не дава резултат, заяви БНР. Желаещ...

Всеки, спечелил премия в играта, има опция да я получи персонално, в 14-дневен период от потвърждението, че желае да получи премията.

 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР