Устройството на Micron използва 96-слойна 3D NAND QLC флаш паметТерабайтовата

...
Устройството на Micron използва 96-слойна 3D NAND QLC флаш паметТерабайтовата
Коментари Харесай

Излиза карта памет 1TB за видеонаблюдение

Устройството на Micron употребява 96-слойна 3D NAND QLC флаш памет

Терабайтовата карта Micron i300 microSDXC е предопределена за видеонаблюдение
(снимка: Micron)

Micron Technology пуска на пазара карта памет i300 microSDXC с потенциал 1 TB. Според производителя, този заменяем притежател е предопределен за потребление в системи за видеонаблюдение и други индустриални приложения.

Новата карта употребява 96-слойна 3D NAND QLC флаш памет, лично произвеждане на Micron. Картите Micron i300 microSDXC UHS-I са налични и в по-малки размери от 128 GB.

още по тематиката
Пазарът на VSaaS (видео наблюдаване като услуга) се разраства бързо. Според прогнозите, през 2022 година той ще доближи 6 милиарда $, което подхожда на средногодишен растеж от 22% в интервала от 2017 до 2022 година

Нарастващото разбиране на VSaaS от дребни и междинни предприятия се дължи на това, че услугата понижава настоящите разноски, с помощта на по-лесната апаратура и елиминирането на потребността от местни и мрежови записващи устройства.

Възможността за запазване на огромни видео файлове в камерите, ситуирани в периферията на облака, понижава нуждата от висока пропускателна дарба на мрежовата връзка и разноските за предпазване на записи в облака.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР