Уставът на БСП е ясен, законите в страната - също.

...
Уставът на БСП е ясен, законите в страната - също.
Коментари Харесай

Аглика Виденова, юрисконсулт на БСП: Временният председател е този, който трябва да получи пълномощно

„ Уставът на Българска социалистическа партия е явен, законите в страната - също. Има подадена оставка, има избран от Националния съвет краткотраен представляващ и изпълняващ длъжността началник до провеждането на директен избор за ръководител. Единственото деяние, което изисква Уставът на партията и отразява волята на управителния орган Национален съвет, е ръководителят в оставка Корнелия Нинова да издаде пълномощие на краткотрайния началник Атанас Зафиров ”. Това декларира в своя позиция основният юрист на Българска социалистическа партия Аглика Виденова, която в последните 21 години дава отговор сполучливо за процеса по регистрацията на партията за другите типове избори.

Виденова насочва предизвестие, че всяко друго деяние би хвърлило в безпорядък партията и действително би могло да попречи за нейното явяване на изборите. „ Като основен юрист на Българска социалистическа партия от 21 години рядко съм си разрешавала да разясня проблеми, свързани с партията ни. Днес обаче е друго. Не съм вярвала, че след 21 години ще има заплаха да не мога да записвам Българска социалистическа партия за присъединяване в изборите. Винаги е имало спорове сред обособени персони и водачите на партията. Но колкото и да са спорили, в никакъв случай не са поставяли в борбите си юридическата опция Българска социалистическа партия да се явява на избори ”, споделя още Виденова. „ Призовавам всички предходни управления на партията и актуалното да не вършат пленник на егото си и междуличностните обиди нашата Българска социалистическа партия и хилядите, очакващи с болежка социалисти, да се схванат ”, безапелационна е тя.

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед12044Доц. Григор Сарийски за тъжната картина и мрачното бъдеще, което ни чака със скъпия токАлтернативен Поглед18270Доц. Григор Сарийски: През 2015г. Министър Горанов/ГЕРБ/ тегли заем 8 милиарда $ против отвод от позоваване на суверенитетАлтернативен Поглед18555Д-р Илия Илиев: След тежки провали през 1812г. от Наполеон, Александър-I влиза победоносно в ПарижАлтернативен Поглед18511Д-р Илия Илиев: Геостратегически Кремъл е прав да води една мудна и постепенна настъпателна политикаАлтернативен Поглед55494Яков Кедми за грешките на СВО, за гадостите на англичанката, за Иран и израелските сили за сигурностАлтернативен Поглед234958Д-р Христо Лафчиев: Само за договорката за новите нуклеарни блокове в АЕЦ " Козлодуй " ние ще загубим 50 милиарда $ pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР