Устатата Цвети от тазгодишния сезон на Хелс Китчън направи впечатление

...
Устатата Цвети от тазгодишния сезон на Хелс Китчън направи впечатление
Коментари Харесай

Всички харесаха устата и колоритна врачанка в Хелс Китчън

Устатата Цвети от тазгодишния сезон на " Хелс Китчън " направи усещане на няколко пъти от началото на формата с реакциите си и най-много с директността. Врачанката, която не икономисва какво мисли, на моменти по този начин прелива от сила, че напряко опожарява ситуацията и близките.

В живота обаче, както нормално се случва, не всичко е такова, каквото се демонстрира в ефир и доста от действителните обстоятелства за участниците се схващат в придвижване. Например, в този случай, интерес провокира местоработата на брюнетката.

Още от ден първи Цвети показва забележителен хъс и макар че отстъпва съществено на по-опитните от нея готвачи в шоуто, е подготвена да граби с шепи, както май се случва и в действителния й живот. 

Оказа се, че Цветомира тази година приключва междинното си обучение, което е обвързвано с кулинарията. Нищо, че съгласно мнозина е надалеч по-голяма поради метода, по който наподобява. " Уча в професионална гимназия по търговия и ресторантьорство в град Враца ", споделя тя.

Издава още, че обожава готвенето и даже след учебно заведение върви да работи като помощник-готвач в заведение в града. Мечтата й, както излиза наяве, е да си има лично заведение, където да си кулинарства на воля, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР