Устатата и импулсивна готвачка Божана Кацарова влиза в Сървайвър чисто

...
Устатата и импулсивна готвачка Божана Кацарова влиза в Сървайвър чисто
Коментари Харесай

Скандална раздяла между Божана Кацарова и гаджето й!

Устатата и импулсивна готвачка Божана Кацарова влиза в Сървайвър чисто нова и " ремонтирана ". Помним я като победител в Мастършеф, а също и като участник във Вип Брадър, само че и в двата формата обликът й бе надалеч по-обикновен и обикновен.

Сега Бо се е натокала, все едно не потегля да оцелява в джунглата, а отива на лов за мъже. Последното може да се окаже по-вярно, тъй като месец преди старта на риалитито, тя е скъсала с приятеля си - чужденеца Кеш Кингсли. Очевидното при тях е, че не са останали с положителни усеща - всичките им общи фотоси и мемоари са изтрити.



Близки до Кацарова разкриха, че към днешна дата двамата не се понасят, само че коя е била действителната причина за това, не е ясно. Някои го отдават на мъчно търпимия темперамент на Божана, тъй като за невярност не се е чуло.

Сега, в предаването, тя ще играе дружно с доста готини мъже, сред които може да избира. Е, Благой Георгиев да не го закача, тъй като е женен, само че и Бо надали е негов вид. Макар да си оправи визията до неразбираемост.

За да не се резили пред другите участнички, Божана се е напомпала и джуките, и балконите. Сменила е и фризурата, както и е отслабнала с няколко килца.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР