Устатата блондинка Албена Вулева от два месеца е в Кипър

...
Устатата блондинка Албена Вулева от два месеца е в Кипър
Коментари Харесай

Албена Вулева заби кипърец

Устатата русокоска Албена Вулева от два месеца е в Кипър и работи като камериерка и рецепционистка в хотел. Тя ще остане там до края на октомври, когато завършва интензивният туристически сезон на острова. Maкар че се труди старателно, русокоската намира време и за занимания. Бившата водеща се хвали, че има нов любовник, който настоятелно се бори за вниманието й, научи HotArena.

„ Нямам никаква мира от тези кипърски мъже... Често ме бъркат за рускиня, тъй като считат, че в случай че една жена е хубава, то наложително е от Москва или Санкт Петербур. Затова не се връзват на лъжите ми, че съм туркиня. Та по този начин... Съществувам си тук под прикритието на съветска туристка и ограбвам предложения за кафета. Добре, че съвсем за нищо не ми се постанова да заплащам, тъй като кавалерите са задоволително великодушни ”, разяснява Вулева.
Сред обожателите й се откроил един, който съумял да притегли интереса й. С него били сътрудници в хотела, само че не е ясно каква служба тъкмо заема той. Кипърецът доста харесал нашенката и флиртът им кипял с цялостна мощ. Албена била наясно, че няма да излезе нищо съществено от това, само че гледала да си запълва свободното време и да се забавлява по време на престоя си в чужбина.

След като се раздели с дългогодишния си другар Недик Недев, Вулева не е афиширала връзка с различен. Тя нееднократно е споделяла, че е доста разочарована от българските мъже, които по думите й са освен мързеливи, само че и много стиснати. Кандидати за сърцето й имало, само че не успявали да я впечатлят.  Бившият й от дълго време има нова жена в живота си, но Албена има вяра, че си е самодостатъчна и не търси сътрудник непременно.

Риалити звездата от „ Биг Брадър ” не се срами, че е част от обслужващия личен състав и постоянно споделя с феновете си разнообразни моменти от всекидневието си. Казва, че квартирата й се намира в Паралимни, а местоработата й е в Протарас. Всеки ден тя изминава с рейс дистанцията сред двете градчета, само че това въобще не й тежи, написа Уикенд.

Преди да замине за Кипър, Албена нямаше съществени професионални задължения и се занимаваше само с персоналната си дизайнерска линия за бижута „ Хаял ”. Тя изработваше гривни и други аксесоари от разнообразни материали, а след това ги оферираше за продажба в интернет на алегорични цени. Въпреки че влагаше усърдие в начинанието си, то не бе изключително доходоносно и най-после й се наложи да си откри същинска работа.
Авторката на паметното предаване „ Сигнално жълто ” взе затлъстял хонорар за присъединяване си в риалити шоуто „ Биг Брадър ” през 2018 година, само че той бързо се стопил през необятните й пръсти и от него не останал и лев. Случило се по този начин, че познати й предложили работа в Кипър с положително възнаграждение и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с порядъчен наем и отлетяла за острова.
Въпреки че работи крепко, русокоската намира време и за занимания. В свободните си вечери тя се любува на локалната кухня и излиза с сътрудници. Съвсем скоро Албена ще се завърне в България и възнамерява да вложи спестените средства в нов план.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР