Установени са конкретни лица, участвали в създаването на биологични оръжия

...
Установени са конкретни лица, участвали в създаването на биологични оръжия
Коментари Харесай

Ген. Конашенков: Синът на Байдън е босът на биолабораториите в Украйна

Установени са съответни лица, взели участие в основаването на биологични оръжия в Украйна. Това са ръководителите на отдели на Пентагона и компаниите му контрагенти. Всички компании са били директно свързани със сина на американския президент Хънтър Байдън. Това изказване направи, без да даде доказателства, формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

В резултат на специфична военна интервенция бяха спрени проучвания в редица украински биологични лаборатории, в които по разпореждане на Пентагона се работи с варианти на патогени на изключително рискови инфекции, изстреля Конашенков.

Редица документи, получени от украински лаборатории, свидетелстват за укриването на самоличността на субектите и сериозния риск за живота им. Особен интерес съставляват документите, които свидетелстват за проектите на режима в Киев за потребление на безпилотни летателни апарати, способни да придвижват и разпръскват смъртоносни субстанции.

Според руснаците това доказвало, че режимът в Киев съществено е обмислял опцията за потребление на биологично оръжие против популацията на Донбас и Руската федерация, добави Конашенков.

Както EADaily заяви, New York Post разгласява публикация " Хънтър Байдън оказа помощ за набирането на средства за американски реализатор на биолаборатория в Украйна ".

В публикацията се твърди, че известният " преносим компютър на Хънтър Байдън " съдържа имейли, показващи, че синът на президента на Съединени американски щати е помагал на защитителен подизпълнител в Калифорния в стратегия за биологични оръжия в американски биолаборатории в Украйна. Тези документи, съгласно NY Post, удостоверяват обвиняванията на Русия, че синът на американския президент Байдън Хънтър " финансира биологични лаборатории в Украйна ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР