Успява ли FMCG секторът да се адаптира към породените от

...
Успява ли FMCG секторът да се адаптира към породените от
Коментари Харесай

Мениджър ще излъчва на живо днес Втория годишен форум Отговорни производители

Успява ли FMCG секторът да се приспособява към подбудените от ковид-кризата неочаквани промени в навиците на потребителите? Кои са значимите начинания, нови тактики и дела, с които производителите и веригите у нас дават отговор на тази смяна? Представители на бизнеса, браншови и институционални организации ще дискутират тази промяна и новия път към още по-силната връзка сред бранд и консуматор по време на второто издание на годишния форум „ Отговорни производители “, проведен от списание " Мениджър "  в партньорство със съдружие „ Храни и питиета “. То започва през днешния ден, от от 10.30 часа, в залата на Международно висше бизнес учебно заведение София.

Можете да го наблюдавате онлайн в особено обособената видео връзка, на началната страница на нашия уебсайт както и във фейсбук събитието Втори годишен конгрес „ Отговорни производители “.  

Сред главните участници са  Иван Чернев , ръководител на управителния съвет на Kaufland България, Яна Иванов а, изпълнителен шеф на съдружие “Храни и питиета България “, Стойко Апостолов, шеф на Фондация БИОСЕЛЕНА, Мариана Кукушева , ръководител на Управителния съвет на НБСХС и Александър Христов , ръководещ сътрудник в ПР организация Параграф 42, който ще бъде и модератор на събитието.

В три панела те ще показват и коментират новите пробиви в производството на храни и питиета, как наклонността за финансова дисциплинираност на потребителите ще се отрази на критериите за първокласен и здравословен артикул, както и на чувствителността по тематиката за екосъобразно ползване, новаторските тактики и процеси, свързани с качеството и виталния цикъл на продуктите. Още за водещите тематики на форума можете да видите тук 

Акцент ще бъде и разгласяването на данните от особено изследване за настъпващите трайни промени в потребителското държание, направено от организация Параграф 42.  

Генерален спонсор на събитието е Кауфланд България
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР