Успяхме да спасим поне следващите няколко месеца с актуализацията на

...
Успяхме да спасим поне следващите няколко месеца с актуализацията на
Коментари Харесай

Борисов: В момента тече чудовищно купуване на гласове, не по 30-40, а по 10 000 души накуп

" Успяхме да спасим най-малко идващите няколко месеца с актуализацията на бюджета. Успяхме да ги спасим и във вземането на неверни решения, даже верни решения по аматьорски метод правиха ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов за „ Продължаваме промяната “ в Пазарджик, съобщи БГНЕС. " В момента става едно чудовищно пазаруване на гласове, единствено че не по 30-40 гласа, а по 10 000 вкупом ", сподели Борисов.

„ Той (Кирил Петков бел. на ред.) пожела стола, за 6 месеца го смъкнаха и то с болшинство. И това ново болшинство в Народното събрание съумя да одобри бюджета, макар дилетантството в държанието им. 10 млн. изчезват от джобовете на българите - бензин и нафта. Сега на скъпите нафта и бензин са поставили рекламни пана, тъй като като погледнеш 3.99 лв. те хваща боязън, потрес, уточни Борисов.

Спечелих доста басове, че в продължение на една година и велоалея няма да създадат. Не автомагистрала, не мост, тунел, къщурка за птички няма да създадат. Навсякъде след нас оставаха учебни заведения, пътища, поправки на църкви, на градини, изброи Борисов. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР