Успоредно с премиерата на POLESTAR 1 в Китай на международното изложение

...
Успоредно с премиерата на POLESTAR 1 в Китай
на международното изложение
Коментари Харесай

Уникалният POLESTAR 1 на цена от 155 000 евро в Европа

Успоредно с премиерата на POLESTAR 1 в Китай на интернационалното ревю в Пекин, компанията POLESTAR анонсира и финалните цени, на които ще се предлага тяхната първа кола. На локално равнище, хибридният автомобил ще бъде разполагаем против 1.45 млн RMB, а в Европа и Съединени американски щати, колата ще струва съответно 155 000 евро и 155 000 щатски $.

От средата на март тази година POLESTAR 1 е наличен за в Китай, Съединени американски щати, Швеция, Германия, Норвегия, Холандия, Дания, Финландия, Англия, Испания, Франция, Португалия, Полша, Италия, Австрия, Швейцария, Белгия и Канада, а единствено преди няколко дни от фирмата оповестиха, че са приключили първите динамични тествания на колата, като те са се провели в изключително неблагоприятните условия, които предлага северната част на Швеция.

От Polestar споделят също по този начин нови подробности за напълно новото си производствено оборудване в Китай, където ще се сглобяват представителите на Polestar 1- обектът към този момент е закрит, следва инсталиране на оборудването и предпроизводствени проби до края на тази година.

POLESTAR 1 е двуврато, четириместно купе с хибридно задвижване, което ще предложи на лидера опция да подчини максимална мощ от и максимален въртящ миг от 1000 Нм. Тези параметри автоматизирано позиционират колата в сегмента на спортните, а в частност и на първокласните, коли.

Уникална линия на Polestar 1, поръчки за закупуването на който към този момент се одобряват, ще бъде тази, че той ще бъде в положение да измине в чист електрически режим до 150 километра, което го слага на върха при хибридните по този параметър.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР