Успоредно с премиерата на обновената версия на хитовата си ,

...
Успоредно с премиерата на обновената версия на хитовата си ,
Коментари Харесай

Обновената Skoda Octavia RS идва с 265 конски сили

Успоредно с премиерата на обновената версия на хитовата си , Skoda Auto анонсира детайлности и за нейната емблематична RS версия, налична на пазара от 2000 година.

Обновената Skoda Octavia RS се предлага само и единствено във версия с двулитров, TSI бензинов мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 265 конски сили и оптимален въртящ миг от 370 Нм.

Всеки един от представителите на спортната трансформация е изпълнен също по този начин и със 7-степенна роботизирана предавателна кутия, както и с усъвършенствано спортно окачване, което понижава отстоянието на автомобила от пътя с спомагателни 15 мм.

В оборудването на Skoda Octavia RS 2024 попада също по този начин особено създадена спортна изпускателна система, а с помощта на новия бордови програмен продукт е усъвършенствано аудио преживяването с с по-високи обороти при стартирането на мотора.



Skoda Octavia RS 2024 идва също по този начин с тематичен екстериорен и интериорен пакет с черни акценти, екслузивни за версията 18-цолови Comet алуминиеви джанти (19-цолови Elias като опция), LED Matrix фарове като общоприетоо съоръжение, спортни седалки с интегрирани подглавници и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР