Успоредно с определянето на победителя в конкурса , журито на

...
Успоредно с определянето на победителя в конкурса , журито на
Коментари Харесай

Toyota Hilux е Международен пикап на годината 2022/2023

Успоредно с определянето на спечелилия в състезанието , журито на конкуренцията връчи оценката и в другата си категория, а точно Международен пикап на годината (International Pick-up Award (IPUA)), като тук победител в самодейността стана Toyota Hilux.

"С завещание от повече от 50 години, Hilux постоянно се е отличавал с извънредно Качество, Издръжливост и Надежност, както и с извънредно способното си показване отвън пътя ", разяснява Дидие Гамбар, вицепрезидент на подразделението Продажби, Маркетинг и Потребителско преживяване на Toyota Motor Europe. "Сега, с най-новото потомство , ние увеличихме двигателната гама с нов 2.8-литров дизел, който предлага още повече мощ и рафинираност, което ни разрешава да посрещнем потребностите на клиентите, които желаят освен работен кон, само че и мащина за отдих. Поради тази причина, тази премия е самопризнание за всички присъщи качества на Hilux, само че с още повече качества ".

"Всяка втора година от 2009 насам, премията International Pick-up Award (IPUA) се връчва на най-ефективният пикап до е звук на пазара през днешния ден ", разяснява Ярлат Суини, ръководител на журито International Van of the Year Award. "Както многофункционален автомобил, създаван и продаван в световен мащаб, и продуктите и пазарите не престават да еволюират, като доста от марките слагат високи стандарти във връзка с представянето, сигурността и комфорта на лидера и пасажерите ".

От Toyota показват, че сега Hilux, продажбите на който са на равнище от над 18 милиона единици, се създава в 6 разнообразни страни и се предлага в 180.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР