“ успешно разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации.

...
“ успешно разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации.
Коментари Харесай

БСП разширява обединението на леви, центристки и патриотични формации

“ сполучливо уголемява обединяването на леви, центристки и патриотични обединения. Днес в тази обща мрежа от съидейници се включиха от Национална движение „Симеон Втори", като форматът остава отворен. ”

Това съобщи водачът на след среща на с леви, центристки и патриотични обединения. Припомняме, че инициира обединяването на партии-съмишленици в тази част на политическото пространство след сполучливо партньорство и присъединяване в локалните избори и положителните резултати.

„ След първото събиране преди седмица, през днешния ден партиите съидейници в ляво, център и родолюбив бранш се събрахме на полемика по бюджета за 2024 година Дискусията сподели, че обединяването е стабилно и има път ”, уточни водачът на. 

Формациите в обединяването дадоха кардиналната си поддръжка за позицията на да не гласоподава на първо четене бюджета за 2024 година, и добра оценка за предложенията на социалистическата партия, както в обществения пакет и в интерес на българската стопанска система и на жителите, които ще бъдат импортирани в Народното събрание. Дадоха се и нови оферти, които ще внесе от името на всички обединения от обединяването ляво-център, патриотични обединения.

“Следващата ни среща ще е напълно скоро по препоръчаните промени в Конституцията. На нея ще поканим народни представители, които са взели участие в правенето и подписването на Конституцията, както и одобрени конституционалисти ”, заяви, представена от пресцентъра на.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР