Успешната фермерска симулация с ролеви елемент Stardew Valley може да

...
Успешната фермерска симулация с ролеви елемент Stardew Valley може да
Коментари Харесай

Инди хитът Stardew Valley скоро ще превземе и вашия смартфон

Успешната фермерска симулация с ролеви детайл Stardew Valley може да се играе в придвижване на PS Vita и Switch, само че в този момент ще имате разполагаем целия си парцел в джоба си непосредствено на вашия смарт телефон . Издателят Chucklefish и ConcernedApe (зад който псевдоним се крие основателят на играта Ерик Бароун) оповестиха, че ще забележим мобилен порт за двете водещи платформи.
Най-напред, още на 24 октомври ще може да си купите Stardew Valley за iOS на цена от 8 $. Малко по-късно ще се появи и Android версията на играта.

Stardew Valley за смарт телефони и таблети ще бъде същата съществена игра, само че модифицирана за тъчскрийн ръководство. Има обаче и някои особености. Така да вземем за пример, мобилната версия ще включва всичкото сингъл плейър наличие досега, в това число и Night Market, само че няма да намерите там мултиплейър режима. С други думи, ще би трябвало да сеете и храните пилета сами.

Освен това, ще може да прехвърлите сейва си от районен съд към iOS версията, само че това става единствено през iTunes; липсва заоблачен сейв. Няма да могат да се употребяват и модове , нито да се трансферират сейвове на моднати игри, въпреки това да не е изненада поради рестриктивните мерки на мобилните игри.

И по този начин, в случай че търсите джобен фермерски живот с всичко, което работата на полето предлага – с изключение на, несъмнено, самата работа на полето – Stardew Valley за смарт телефони и таблети може да бъде вашата игра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР