Успешна кариера, стабилно финансово положение, щастливо семейство и прекрасни приятели

...
Успешна кариера, стабилно финансово положение, щастливо семейство и прекрасни приятели
Коментари Харесай

Топ 5 на най-нещастните зодии

Успешна кариера, устойчиво финансово състояние, щастливо семейство и прелестни другари - всеки мечтае за това. Но не всеки съумява да го реализира. 

Каква е тайната на триумфа? Според астролозите отговорът на този въпрос е в наталната карта на всеки човек. Например, на някои знаци им е доста мъчно да осъществят задачите си. Неслучайно астролозите ги дефинират като най-нещастните представители на зодиакалния кръг. Ето кои са те.
Депресията по празниците хваща единствено работохолиците
И по този начин, празниците отминаха и този ненавиждан интервал от време, когато нищо изключително не се случва – няколко дни преди Коледа до няколк...
Прочети повече
Рак

Представителите на този знак въобще не умеят да възнамеряват живота си, което е главната причина за всички неприятности, с които се сблъскват. Раците избират да се скрият в „ черупката “ си, в сравнение с да решат зародилите проблеми. Те работят непринудено, въз основата на моментни стремежи и сходна тактика ги трансформира във безконечните губещи.

Но все пак това, Раците имат изумително високо самочувствие. В случая това по-скоро е негатив,  защото те не позволяват рецензии по собствен адрес. Затова постоянно работят безогледно, което води до неприятни последствия за тях.

Дева

При Девите обстановката е по-различна. Представителите на този знак притеглят провали, единствено когато откажат да „ погледнат истината в очите “. Често техните нереалистични условия и упования стават причина за разочарованието им от другите и това може да ги накара да изпаднат в меланхолия.
Депресия след празниците? Има лек
Обичате зимните празници не просто тъй като са дълги, вкусни, ароматни, изпълнени със ски и спа завършения, фойерверки, ароматни срещи и...
Прочети повече
Друго негативно качество на Девите е нежеланието да следват апела на сърцето си. Те избират конкретностите и затова пропущат милиони благоприятни условия за триумф.

Козирог

Проблемът на всички Козирози е присъщият им консерватизъм. Хората, родени под тази зодия, доста дълго мислят, преди да решат да преминат към деяние. Освен това те постоянно разполагат с „ съвършен проект “, отклоняването от който одобряват за същински грях.

Ако някой ден Козирозите желаят да трансформират живота си към по-добро, те би трябвало да стартират от себе си. Например, да се опитат да бъдат по-толерантни и мобилни.

Водолей
Най-ефективните способи за лекуване на душевни рани
Всички хора получават душевни пострадвания - просто някой знае по какъв начин да се оправи с тях, а различен не. Ако в живота ви се е случило нещо неприятно...
Прочети повече
Постоянно преследван от неуспехи е и Водолеят. Има доста аргументи за това, само че в главната е желанието му да живее в баснословен свят.

Водолеят има навика да идеализира хора и събития. За да спрат да бъдат заложници на фантазиите си, представителите на този знак просто би трябвало да се изправят лице в лице със сериозните проблеми.

Риби

Рибите са доста по-щастливи в живота от останалите зодии в този лист. Основната причина за неуспехите им се крие само в непрекъснатата им незаинтересованост. На представителите на този знак постоянно им се коства, че Вселената ги е лишила от приятни изненади, а ориста им е подготвила доста трудности. Това, несъмнено, не е правилно.

Достатъчно е Рибите да се научат да не страдат без причина и всичко към тях ще заблести в ярки цветове.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР