Успешен ден с хороскопа на Марица! ОВЕН Важните решения оставете за късния

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Важните решения оставете за късния
Коментари Харесай

Презвикателство за една зодия, друга получава подарък

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Важните решения оставете за късния следобяд. Сутринта е времето, в което страстите ще са доста мощни и под тяхно въздействие рискувате да извършите нещо, за което по-късно ще съжалявате. Хората, които ви познават добре ще ви дадат страхотни препоръки. Струва си да се вслушате в тях. 

ТЕЛЕЦ

Дори нормалната работа през днешния ден може да изисква повече внимание от нормално. Настройте се съществено. Дори в случай че планирате да вършиме елементарни неща, се пробвайте да не пропуснете нито един подробност. Общуването с обичани хора ще ви зарадва. Те постоянно имат думи за поддръжка и рационални препоръки. 

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден да помислите за нещо значимо или да обсъдите съществени проблеми с околните си. Не би трябвало да забравяте и за почивката. Денят е подобаващ за възстановителни процедури. Парични приходи ще ви разрешат да извършите някои покупки, само че не харчете всичко.

РАК

Не губете самообладание и не се поддавайте на провокации при започване на деня. Хората към вас не постоянно ще ви схващат вярно и постоянно ще се постанова да обяснявате най-простите неща повече от един път. Следобедът ще бъде доста по-лек. Възможни са приятни изненади, в това число сантиментални.

ЛЪВ

Денят ще е спокоен и кондензиран с приятни изненади. Вероятни са положителни вести, срещи или непредвидени дарове. Хората, с които не сте разговаряли неотдавна, ще припомнят за себе си. Моментът е подобаващ за събиране и разбор на информация, която може да употребявате на по-късен стадий. 

ДЕВА

Благоприятен ден за ново начало. Ще получите забавни оферти. Не бързайте с отговора. Проучването сега е доста значимо. Покана за среща със остарели познати ще ви зарадва. Те ще споделят положителни вести и ще поддържат доста от вашите хрумвания. Денят е подобаващ и за сантиментална среща.

ВЕЗНИ

Вие сте енергични, решителни и уверени. Нито едно затруднение няма да ви накара да спрете и да изоставите проектите си и никой проблем няма да оставите неуреден. Охотно помагате на тези, които имат потребност от това. Денят е подобаващ за решение на имотни и финансови въпроси.

СКОРПИОН

Това не е най-хубавият ден за правене на проекти за далечно бъдеще. Обичате да мечтаете, да фантазирате и това от време на време затруднява обективната оценка, както на настоящата обстановка, по този начин и на опциите ви. Не е желателно да взимате значими решения и да бързате да ги изпълнявате.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете деликатни към другите. Всичко положително, което вършиме за тях през днешния ден, е положително и за вас. Ще имате опция да се срещнете и да се сприятелите с забавни хора - ярки, надарени, знаещи и доста способни. Ще съумеете да им извършите положително усещане. Възможно е скоро получите някакво предложение. 

КОЗИРОГ

Не бъдете прекомерно лековерни. Това е денят, в който би трябвало да проверявате всяка входяща информация, да се ръководите от личния си опит и здрав разсъдък, а не от препоръките на другите. Ще се появят нови хрумвания - смели и истински. Помислете добре с кого може да започнете реализацията им. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще бъде сполучливо и ползотворно. Това е подобаващият миг за разискване и решение на всевъзможни работни или бизнес въпроси. Ще съумеете да подредите вярно целите си и да си извършите точните заключения. Нищо няма да може да ви разсее или обърка.

РИБИ

За изключително сензитивните представители на знака денят може да не наподобява доста прелестен. Комуникацията ще е уморителна. Може да е мъчно да се отървете от възприятието, че сте заобиколени от недоброжелатели. Обръщайте внимание на приятните събития, които денят носи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР