Успешен ден с хороскопа на Марица! ОВЕН Опитайте се да не бързате.

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Опитайте се да не бързате.
Коментари Харесай

Скорпионът най-после постига целта си, Овенът да забави темп...

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Опитайте се да не бързате. Този ден несъмнено не е подобаващ за извършване на няколко неща по едно и също време или решение на няколко казуса. Ако имате опция се заемете с нещо ново. Починете си от рутината най-малко за известно време. Посещението на някакво събитие също ще ви разсее.

ТЕЛЕЦ

Не би трябвало да стартирате деня с значими диалози. По това време е малко евентуално те да са такива, каквито бихте желали да бъдат. Вероятността за различия и разгорещени диспути в този миг ще бъде огромна. Заемете се елементарни и разбираеми неща или се разхождайте в приятна компания - всичко това ще ви разведри.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е претрупан. Ще би трябвало бързо да се ориентирате в обстановка и да вземате решения без доста може да мислите. Но ще съумеете да постигнете дълготрайни цели и да реализирате това, което сте възнамерявали преди. Най-вероятно няма да имате потребност от помощ.

РАК

Заемете се с нещо, в което не сте се осмелявали да се впуснете дълго време. Днес сигурно ще се справите с сложни въпроси и бързо ще постигнете триумф. Другите ще ще виждат това, а някои ще признаят, че са ви подценявали. Вероятни са парични приходи и сполучливи покупко-продажби.

ЛЪВ

Не бързайте с решения при започване на деня. По това време може да е мъчно да оцените вярно обстановката и да разберете какво се случва. Особено деликатни бъдете в случай че би трябвало да се намесвате в делата на други хора. Тук може да допуснете неточности, които да доведат до неприятни моменти.

ДЕВА

Денят е подобаващ за значими диалози и разискване на въпроси, по които е имало доста разногласия. Ще се изненадате какъв брой хора ви схващат и драговолно ви поддържат. Много от вас през днешния ден ще намерят нови другари или ще срещнат такива, с които ще си сътрудничат дълго време.

ВЕЗНИ

Ако имате огромни проекти, коства си да започнете да ги изпълнявате от сутринта. Важните диалози също е по-добре да не се отсрочват. Началото на деня е най-хубавото за тях. Това време ще бъде удобно и за учене. Веднага ще запомните всичко, от което се нуждаете и бързо ще решите комплицирани проблеми.

СКОРПИОН

Денят няма да е от най-лесните и сполучливи, само че бързо ще се справите с всички зародили проблеми и ще преодолеете всевъзможни трудности. Упоритостта ще ви помогне да съумеете там, където другите са се провалили. Много от вас през днешния ден ще осъществят дълготрайните си проекти.

СТРЕЛЕЦ

Помислете добре, преди да се заемете с сложни и виновни задания. Най-вероятно интуицията ще ви подскаже, по какъв начин да методите. Ще бъде доста по-лесно да постигнете стремежи резултат, в случай че изчакате по-благоприятен миг. Денят е съвършен за отмора и развлечение.

КОЗИРОГ

Денят ще бъде сполучлив във финансово отношение. Възможни са парични приходи от непредвидени източници. Може би ще разберете по какъв начин да увеличите приходите или да сключите покупко-продажби, които ще донесат облага. Но в други области на живота въздействието на удобните трендове ще бъде видимо.

ВОДОЛЕЙ

Вслушвайте се в интуицията си. Днес тя ще ви докара до задачата. Съветите, които ви се дават, надали ще бъдат потребни, даже в случай че са получени от хора, които неведнъж са ви съветвали. Бъдете подготвени да вземете всевъзможни решения сами. Може да се наложи да измененията някои от проектите си.

РИБИ

Възможно е да зародят дребни усложнения, само че като цяло денят ще се развие добре. Ще измененията мнението си по някои въпроси и ще погледнете по друг метод на това, което е изглеждало явно. Останете оптимисти. Денят ще бъде удобен и за другарство с обичан човек.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР