Успешен ден с хороскопа на Марица! ОВЕН Днес ще имате неочаквано много

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Днес ще имате неочаквано много
Коментари Харесай

Любовна драма за една зодия, Девата прибира неочаквани пари

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Днес ще имате ненадейно доста терзания, само че ще успявате да запазите хладнокръвие. Ако се доверите на интуицията си по какъв начин да действате, няма да сбъркате. Опитайте се да реагирате умерено и да не давате воля на отрицателните страсти. Важно е да поддържате положителни връзки с хора, които са ви скъпи.

ТЕЛЕЦ

Ще имате доста работа, тъй че се пробвайте да не губите време. Това е изключително значимо сутринта, когато към към този момент плануваните задания ще се прибавят и нови задължения. Не забравяйте, че не е нужно да действате сами. Бързо да намерите помощници и скоро ще се сприятелите с някои от тях.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подобаващ за другарство. Можете да обсъждате сложни въпроси, без да се страхувате, че ще зародят различия, които могат да доведат до свада. Ще намерите решение, което ще се хареса на всички. Не обсъждайте финансови въпроси, изключително заран и внимавайте с парите.

РАК
Действайте уверено и ще съумеете в доста неща. Денят е съвършен за предприемане на нещо ново. Бързо ще разбирате какво би трябвало да извършите и ще намерите най-краткия път към задачата. В бизнес връзките интуицията ви ще бъде доста потребна. Благодарение на нея ще сключите преференциални покупко-продажби.

ЛЪВ
Денят ще бъде удобен. Опитът ще ви помогне бързо да се ориентирате в нова обстановка и да разберете по какъв начин да действате, с цел да постигнете по-добър резултат. Днес по-лесно ще се разбирате с хора, с които преди сте имали усложнения при намирането на общ език. Вечерта може да релаксирате в компанията на другари.

ДЕВА
Когато планирате пътувания, имайте поради, че може да отнеме повече време, в сравнение с очаквате. Това би трябвало да се има поради и от тези, които имат планувани значими срещи за този ден. Вероятни са дребни, само че навременни парични доходи. Те ще разрешат да извършите по-едри покупки.

ВЕЗНИ
Днес би трябвало да се опитате да запазите успокоение и да не се карате с другите. Не всеки ще може незабавно да оцени вашите хрумвания или дълбочината на мисълта, която споделяте. Дайте на хората малко време и кавгите ще се разминат. По-добре е да отложите разискването на съществени въпроси.

СКОРПИОН
Необичайните решения ще се окажат правилни, а смелите ви хрумвания ще бъдат сполучливи. Не се опасявайте да нарушавате откритите обичаи и общоприетите правила. Правете това, което ви подсказва интуицията. Възможно е през днешния ден да срещнете необикновени хора и да се сприятелите с тях.

СТРЕЛЕЦ

Ще имате опция да помогнете на тези, които са изпаднали в сложна обстановка и да извършите нещо потребно за хората, които са ви подкрепяли нееднократно. Ще харесат концепциите ви и ще желаят да оказват помощ за тяхното осъществяване. Вероятни са непредвидени, само че доста примамливи оферти за работа.

КОЗИРОГ

Страхотен ден за връзка, изключително такава, обвързвана с бизнес. Можете да обсъждате проекти и настоящи задания с сътрудници и управление или да участвате в професионални събития. Ще бъдете в светлината на прожекторите по-често от нормално и това ще ви помогне да установите потребни контакти.

ВОДОЛЕЙ

Струва си да поемете самодейност в областта на бизнеса. Ще постигнете видим триумф, в случай че не губите време на вятъра. Денят е подобаващ за шерване на хрумвания. Ще съумеете да заинтригувате хората и да намерите потребни съдружници. Отношения, които през днешния ден стартират като професионални, по-късно може да преминат в сантиментални.

РИБИ

Бъдете търпеливи с хората към вас. Днес няма да ви схващат вярно незабавно и мъчно ще правят оценка вашите хрумвания и оферти. Не се ядосвайте на тези, които се съмняват във вас. Няма да мине доста време и тези хора ще трансформират мнението си. Обсъждането на финансови въпроси отложите за следобяд.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР