Успешен ден с хороскопа на Марица! ОВЕН Днес много ще зависи от

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Днес много ще зависи от
Коментари Харесай

Напрежение за две зодии, Козирогът блести в офиса

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Днес доста ще зависи от хората, които са покрай вас. Ще бъдете повече от нормално повлияни от тях и ще предпочитате да се доверявате на мнението на другите, а не на личния си опит. Ето за какво разбирателството и хармонията през днешния ден ще бъдат изключително значими. Стойте надалеч от тези, които са ви разочаровали. 

ТЕЛЕЦ

Особено остро ще реагирате на всевъзможни събития през днешния ден. Дори нищожен случай може да ви ядоса. Някои от вас ще проявят прочувственост, което може да им попречи да вземат верни решения и умерено да преценяват обстановките. Вечерта е подобаваща за фамилни събития или разходки.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще стартира неспокойно. През първата му половина доста неща ще изискват внимание и старание. Ще би трябвало да се върнете към въпроси, които сте считали за позволени от дълго време. Ще ви се наложи да поправяте остарели неточности, и то освен свои, а настроението ви надали ще се усъвършенства от това. 

РАК

Този ден може да се развие добре за вас, само че от време на време ще бъде мъчно за хората към вас. Днес ще сте изненадващо неспокойни и по-раздразнителни от нормално. Много от вас ще бъдат заети с решаването на личните си проблеми и няма да могат да оказват помощ на тези, които са разчитали на поддръжката им. 

ЛЪВ

Опитайте се да не оставате сами с паниките и проблемите, които би трябвало да разрешите. Наблизо има хора, които са подготвени да оказват помощ и да поемат някои задания. Не им отхвърляйте това наслаждение. Възможно е да ви платят повече, в сравнение с сте очаквали, за свършена работа или да ви върнат остарели задължения.

ДЕВА

Ще би трябвало да свършите доста работа. Веднага ще разберете това и няма да губите време. Вашата помощ ще бъде нужна на разнообразни хора. Ще се опитате да не отказвате на никого, само че не би трябвало да забравяте и личните си каузи. Заради непредвидени задания ще се наложи да изоставите някои персонални проекти.

ВЕЗНИ

Настройте се за сериозна работа и се пробвайте да не се ръководите от мимолетните си стремежи. Денят е добър, само че с цел да съумеете, ще би трябвало да действате бързо. Възможно е да зародят непредвидени компликации за тези от вас, които неотдавна са сменили работата си или са почнали съдействие с нови сътрудници.

СКОРПИОН

Не губете време в разногласия с тези, които ви подценяват. По-добре е да се концентрирайте върху значимите въпроси, а опитът и знанията ще ви оказват помощ да се справите съвършено с тях. В работата си ще постигнете забележими триумфи, в случай че разчитате на личните си сили.

СТРЕЛЕЦ

Независимо по какъв начин се развиват събитията през днешния ден и каквито и да приказки да чуете, действате по собствен метод. Това ще ви помогне да разрешите познати проблеми. Но в случай че желаете бързо да се справите с новите задания, не пречи да се вслушате в препоръките на хора, на чийто опит се доверявате. 

КОЗИРОГ

Чудесен ден за делово другарство. Ще бъдете изслушани деликатно и по-късно подкрепени даже от тези, които не са се интересували от вас. Ще бъде добре да се срещнете с хора, които могат да ви оказват помощ за развиването на кариерата ви или за реализацията на професионални проекти.

ВОДОЛЕЙ

В началото на деня ще се появят няколко положителни хрумвания. Но надали някой различен ще ги оцени вярно незабавно. Затова бъдете подготвени независимо да започнете осъществяването им. Тези, които желаят да оказват помощ, евентуално ще се появят малко по-късно, когато стане ясно, че сте на прав път. 

РИБИ

Денят няма да е лек, само че потребен. Опитайте се да поддържате убеденост в себе си, даже в случай че нещата не вървят по проект и по пътя пораждат спънки. Днес не всичко ще е елементарно, само че това не е причина да се откажете или да оставите започнатото. Продължавайте и ще получите това, което желаете. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР