Успешен дебют за Добрoмир Митов начело на ЦСКА. След сътресенията

...
Успешен дебют за Добрoмир Митов начело на ЦСКА. След сътресенията
Коментари Харесай

Успешен дебют за Митов, ЦСКА на 3 точки от "Лудогорец"

Успешен дебют за Добрoмир Митов отпред на ЦСКА. След разтърсванията в аления клуб и напускането на Любослав Пенев, столичани записаха триумф с 3:1 като посетител на " Черно море " и се приближиха на 3 точки от водача " Лудогорец ".

Близо 2000 последователи на ЦСКА бяха изпълнили полагащите им се места в бранша за гостуващата агитка, само че не скандираха и не пееха рефрените на " алените " в символ на поддръжка към напусналия отбора ментор Любослав Пенев.

" Армейците " бяха по-активни през първата част и след пропуски на Тиаго и Али Соу откриха резултата в 37-ата минута. С техничен удар от границата на наказателното поле Тиаго даде задатък на столичани.

Снимка: Lap.bg

След почивката, в 52-ата минута, алените хванаха неопитен тима на " Черно море " и след бърза контраофанзива поведоха с 2:0, откакто създателят на първия гол Тиаго откри непокрития Едвин Джеси, който удвои задатъка.

В средата на второто полувреме " моряците " върнаха едно попадение. Мартин Минчев проби в наказателното поле, където Васил Панайотов засече топката и даде вяра за варненския отбор.

Отново след бърза контраофанзива, " алените " сложиха точка на разногласието в 76-ата минута. Али Соу оформи крайния резултат с невъзмутим удар, а треньорът на домакините Илиан Илиев реагира бурно на грешката на своите играчи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР