Успелият да вземе мандат от Велико Търново като кандидат на

...
Успелият да вземе мандат от Велико Търново като кандидат на
Коментари Харесай

Пеевски спечели срещу Христо Иванов, но остави победата на Йордан Цонев

Успелият да вземе мандат от Велико Търново като претендент на Движение за права и свободи за народен представител Делян Пеевски няма да е депутат от региона. Вместо това, той ще влезе като представител на Движението от Благоевград, а Йордан Цонев, който е прочут безусловно като негов представител, влиза като депутат от Велико Търново.

Именно в този район имаше лидерска борба сред Пеевски и Христо Иванов, ръководителят на " Да, България " и съпредседател на " Демократична България ", която Иванов загуби.
Борисов публично се отхвърли да влиза в Народното събрание, Пеевски обаче не
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да е народен представител от 47-ото Народно заседание. Това излиза наяве от решение, оповестено на уеб страницата...

Според в. " ", Цонев " минава " към Народното събрание през Велико Търново, вместо през Пазарджик. А от Пазарджик народен представител ще е Небие Исмет Кабак. Ексминистърът на финансите в кабинета " Орешарски " Петър Чобанов също ще е народен представител, откакто Цветан Енчев влиза от Враца и му отстъпи София-област.

Размествания

Синът на починалия публицист Гасан Насър - Виктор Насър, ще е народен представител от " Продължаваме промяната " от 23-и МИР. Виктор, който има опит в интернационалното бизнесразвитие на софтуерния бранш, сменя Иван Христанов, който влиза от регион Плевен.

Кирил Петков и Асен Василев влизат от родните си Пловдив и Хасково и освобождават места в София за Мирослава Петрова, която се занимава с архитектурни и градски планове, и икономиста Борислав Антонов.

Никола Минчев влиза от 24-и МИР, а от Перник народен представител ще е урбанистката и бизнес съветник Юлия Иванова. Росен Костурков избра Пловдив-област, а от града мястото му заема програмистът и познавач по криптовалути Йордан Маджунков.
Бащата на Пеевски желае Румен Радев да понижи депутатската заплата на сина му
Славчо Кънчев, бащата сегашния към този момент народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски, е изпратил писмо до президента Румен Радев с искане за понижаване на...

Картината в ГЕРБ. Бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов влиза от Велико Търново, а от Варна - Бранимир Балачев. Десислава Атанасова влиза от Русе, а от Разград - някогашният регионален шеф Гюнай Хюсмен. Ексминистърът на образованието Красимир Вълчев ще е от Стара Загора, а в Шумен отстъпва на Илтер Садъков.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова влиза от София, а от Варна - Борислав Гуцанов. Кристиан Вигенин избра Ямбол и отстъпва Пловдив на Иван Петков - Бебето.

Зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов влиза отново от Пловдив-град, а отстъпва Пловдивска област на Танер Кадир Тюркоглу. Виктория Василева ще е от Благоевград, а от Кюстендил - Снежанка Траянска. Андрей Чорбанов ще е народен представител от София-област, като освобождава Велико Търново за Момчил Иванов.

Антоанета Цонева от " Демократична България " влиза от Пазарджик, а в 23-и МИР в София отстъпва на Петър Маринов. Това провокира доста упреци във Facebook от Петко Ковачев, тъй като по този начин Цонева не даде опция на човек на Зелено придвижване да отиде в Народното събрание.

Лидерът на " Възраждане: Костадин Костадинов влиза от Варна, а от 25-и МИР в София народен представител става заместникът му Иво Русчев. Адвокат Елена Гунчева ще е представител от Пловдив, а от Велико Търново влиза шампионката по шах Цвета Галунова.
Делян Пеевски победи Христо Иванов във Велико Търново
" Продължаваме промяната ” печели 25,32% от гласовете във Великотърновска област. Това излиза наяве след 100% обработени протоколи в...

Очаква се новото Народно заседание да се събере още в сряда, 24 ноември, само че най-малко до момента публично няма известие за такова нещо.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР