Никой не чакаме да ни кани за каквото и да

...
Никой не чакаме да ни кани за каквото и да
Коментари Харесай

Пеевски от Кърджали: Хората са нашият мощен гръб! Готови сме да управляваме, заедно с хората - имаме какво да дадем на България!

Никой не чакаме да ни кани за каквото и да било. Ние ще решаваме кого да поддържаме. Повече никой няма да вкара Движение за права и свободи в ъгъла!

Вие сте най-силната ни организация. Вие сте сърцето на Движение за права и свободи! Благодаря, че сме дружно, благодаря ви за доверието - ще го оправдая! С тези думи се обърна към актива на регионалната организация на Кърджали ръководителят на Движение за права и свободи и лидер на парламентарната листа за Кърджали Делян Пеевски.

Намираме се в исторически миг и за страната, и за нашата партия. Уверявам ви, че повече никой няма да може да вкара Движение за права и свободи в ъгъла. Повече никой няма да може да направи нашите хора втора класа -те са първа класа. Те са като всички - почтени български жители, сподели водачът на Движение за права и свободи.

Нищо не може да се случи в България без нашето присъединяване и всички останали към този момент го знаят. Сега най-важното е да желаяме доверието на нашите хора и да го получим, с цел да може да имаме почтено посланичество в Народното събрание и изпълнителната власт, което е нашата цел и не крием това, акцентира Пеевски.

Ние сме подготвени да управляваме. Имаме готови фрагменти в цялата страна. Казвам го на всеослушание - ние сме подготвени да управляваме, имаме какво да дадем на България, имаме какво да създадем и в нашите обитаеми места. За да може всички да видят какво е Движение за права и свободи и какво могат да дадат нашите готови фрагменти. Ние го вършим дружно, съобщи Делян Пеевски.

Сега желаеме доверието на хората. Ако има разочаровани, би трябвало да им се простим, а след нашето опрощение те ще видят действително нещата, които се случват, заръча той на актива на партията.

Не сме свършили всичко, това е единствено началото. Трябва да сме покрай хората и да имаме положително отношение към тях. Да не мислим, че те са ни длъжни, ние сме им длъжни, тъй като нашата власт произлиза от нашите хора. Без тях няма по какъв начин да имаме власт. Те са нашият мощен тил. Затова,  с най-хубаво отношение към хората помнете, че те постоянно са прави, прикани Делян Пеевски.

Ще имате моята поддръжка за всяко нещо. От вас желая да сте при хората. Моето  верую е, че би трябвало да се върнем при нашите хора, сподели водачът.

Колкото повече хора ни чуват и се връщат в Движение за права и свободи, толкоз ние ще бъдем все по-силни и по-незаобиколим фактор в страната. Знаете, че на някои не им се харесва това Движение за права и свободи да е фактор. През годините бяха привикнали да ни натикват в ъглите и в случай че имат потребност от нас тогава ситуационно да ги поддържаме. Това повече не може да се случи, отсече Пеевски.

Ние ще решаваме кой може да ръководи, кой може да е министър председател, кои да са министри и ще решаваме дали желаеме или не желаеме да дадем нашата поддръжка. Никой не чакаме да ни кани за каквото и да било. Ние ще решаваме кого да поддържаме, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи.

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски, лидер на листата в Кърджали посети  Средновековния манастир “Св Йоан Предтеча ” в Кърджали, където  бе посрещнат от Пловдивския митрополит Николай, който благодари за това, че всичко, което висшия клир изиска като поддръжка от страната при срещата в Светия Синод в края на предходната година  с водача на Движение за права и свободи, към този момент е изпълнено.

Делян Пеевски посети и новата джамия в Кърджали, където организира среща с Главния мюфтия на България доктор Мустафа Хаджи, районния мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди и основния секретар на Мюсюлманско вероизповедание Джелял Фаик. Делян Пеевски се срещна от близко с активността на Районно мюфтийство Кърджали. Духовниците показаха благодарността на мюсюлманското изповедание за законодателните промени, които са в поддръжка на вероизповеданието, по тази причина, че със незабавната интервенция на ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски страната обезпечи нужната материална поддръжка за създаване на Висшия мюсюлмански институт, с цел да се образоват имамите в България в обичайния за нашата страна ислям.

На предизборната обиколка в кърджалийска област участваха и зам.-председателите на Движение за права и свободи Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Анастасов, членовете на ЦОБ Ерол Мюмюн-кмет на Кърджали, Радослав Ревански-кмет на Белица, регионалните ръководители на Кърджали и Хасково - Ресми Мурад и Мехмед Атаман, кметовете на общините Момчилград - Илкнур Кязъм, Крумовград - Себихан Мехмед, Ардино - Изет Шабан, Черноочене - Айджан Ахмед, Кирково - Шинаси Сюлейман, Джебел - Неджми Али, претендентите за народни представители от кърджалийската листа на Движение за права и свободи Байрам Байрам, Айтен Сабри, Павлин Кръстев,  Елван Гюркаш, Абидин Хаджимехмед, Сейфи Мехмедали, Асен Палов, Месру Мюмюн, Ерсин Юмер  и националният представител Адлен Шевкед.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР