Услугите през Viber улесняват все повече потребители, пестейки време(снимка: CC0

...
Услугите през Viber улесняват все повече потребители, пестейки време(снимка: CC0
Коментари Харесай

Проверяваме и плащаме битови сметки през Viber


Услугите през Viber улесняват от ден на ден консуматори, пестейки време
(снимка: CC0 Public Domain)

Партньорство на EasyPay и Viber обезпечи на българските консуматори първа по рода си услуга у нас. Вече всеки може да ревизира битовите си сметки във Viber гратис, без значение дали е клиент на EasyPay.

Услугата е дейна в бота на EasyPay, който може да бъде открит и прибавен през търсачката на приложението. С еднократно въвеждане на абонатните номера за съответните битови сметки, клиентите могат да получават информация за размера им. За още по-голямо облекчение, услугата може да бъде задействана и на EasyPay каса единствено за няколко минути.
още по тематиката
Потребителите могат да ревизират през Viber месечните си сметки за ток, вода, телефон, парно, кабелна телевизия, заеми и други. Освен това всички клиенти могат и да заплащат отговорностите с изключение на на каса, и непосредствено във Viber. Това е допустимо с карта или с платежната EasyPay карта, с която няма такси.

„ Идеята на тази услуга е клиентите ни да получават информация за разходите  си в точния момент и по допустимо най-удобния за тях метод. EasyPay ще изпраща известие във Viber за всичките им комунални и периодически заплащания незабавно щом те излязат. Така ще могат да възнамеряват по-добре месечния си бюджет ”, показа Георги Маринов – съосновател и изпълнителен шеф на EasyPay.

Новата услуга за инспекция на битови сметки е налична през бота на EasyPay във Viber
(екранна фотография: Rakuten Viber)

Цялата информация към този момент е събрана на едно място, в едно от най-често употребяваните средства в всекидневието – смарт телефонът, а известията за заплащания също идват непосредствено там, разяснява от своя страна Момчил Еленков, шеф „ Финтех партньорства ” в Rakuten Viber.

EasyPay залага и на още един положителен резултат от услугата – намаляването на хартиените разписки, които сега от компанията издават за всяко заплащане на битови сметки.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР