Услугата за стрийминг на музика Spotify публикува на своя уебсайт

...
Услугата за стрийминг на музика Spotify публикува на своя уебсайт
Коментари Харесай

Дрейк, Ед Шийран и Пост Малоун в Топ 3 на Spotify

Услугата за стрийминг на музика Spotify разгласява на своя уеб страница статистика на най-слушаните реализатори на десетилетието.

На първо място е канадският рапър Дрейк. Второто място се заема от английския музикант Ед Шийран, а третото е за хип-хоп изпълнителя Пост Малоун. Ариана Гранде и Еминем, са на четвърта и пета позиция.

„ Shape of You “ на Ед Ширан се трансформира в най-слушаната ария за последните 10 години. В челната петица са частите на Дрейк „ One Dance “, песнта „ Rockstar “ на Пост Малоун и 21 Savage, „ Closer “ на певицата Халси и The Chainsmokers, както и друга ария на Ед Шийран – „ Thinking out Loud “.

Освен това услугата цитира статистически данни за най-популярните музиканти на 2019 година. Начело на листата е Пост Малоун, следван от Били Елиш, Ариана Гранде, Ед Шийран и пуерториканският реализатор Bad Bad Bunny.

На 25 ноември в Съединени американски щати бяха раздадени American Music Awards. Лидер в броя на премиите беше певицата Тейлър Суифт, която завоюва в шест категории и беше приета за музикант на десетилетието. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР