Условията на действащия в Турция от 29 април локдаун ще

...
Условията на действащия в Турция от 29 април локдаун ще
Коментари Харесай

Турция затяга още мерките от 7 май

Условията на настоящия в Турция от 29 април локдаун ще станат още по-строги от 7 май. Ще се позволява само посещаване в магазин за хранителни артикули, хигиенични материали и храна за домашни любимци, се споделя в на вътрешното министерство.
„ С цел попречване на скупчването на хора в интервала на локдаун е взето решение от 7 май в магазините, в това число във веригите супермаркети, да се продават само хранителни артикули, хигиенични материали, храна за животни и козметични средства (с изключение на парфюмерия и гримове) ”, се споделя в писмото.
 Решено: Три седмици цялостен локдаун в Турция Решено: Три седмици цялостен локдаун в Турция
В продължение на три седмици - от четвъртък вечерта до 17 май, в Турция ще се ползва цялостен локдуан. Решението, което цели да спре разп...
Подчертава се, че към към този момент въведеното ограничаване за продажба на алкохол се прибавя и възбрана за продажба на електроника, играчки, писалищен материали, облекла, автомобилни аксесоари, съдове и градинарски такъми.
По-рано поради президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган разгласи цялостно заключване на страната от 19:00 ч. на 29 април до 05:00 ч. на 17 май.
Всички организации и администрацията преустановиха активността си, като се изключи вписаните в напътствията на вътрешното министерство. Междуградските пътувания са разрешени единствено след приемане на позволение от управляващите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР