Условието пред този кабинет е да преведе България през тежките

...
Условието пред този кабинет е да преведе България през тежките
Коментари Харесай

Тома Биков: Кабинетът на проф. Габровски е антикризисен, няма да управлява с опорни точки

Условието пред този кабинет е да преведе България през тежките рецесии. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Ако бъде сбъднат този кабинет, той ще бъде с мандата на ГЕРБ-СДС. Партията и Политическа партия стоят зад това държавно управление, тъй като за нас това е единствената действителна опция за излизане от политическата рецесия, уточни още той. 

Биков изясни, че проф. Габровски персонално е показал министрите. А диалозите с него и с представители на останалите политически сили са се водили само в посока да бъде формирано програмно държавно управление, по тази причина и министрите в него са от този вид, а не партийно оцветени персони.

Факт е, че в този кобинет има хора, със свои професионални биографии, които от години не са били в политиките. Това е антикризисно държавно управление, т.е. претендентите за министри няма потребност се учат 6 месеца какво би трябвало да работят. Това са хора с ясна проевропейска ориентировка, които могат по този начин да провеждат работата си, че да има резултати, аргументира се Биков. 

По думите му проф. Габровски ще има свободата да ръководи отвън опорните точки на ГЕРБ. И бе безапелационен, че този кабинет няма нищо общо с държавните управления на Беров или на Орешарски. 

Мисля, че в случай че това държавно управление бъде отхвърлено, то по този начин ще се развият събитията и с държавните управления, педложени с втория и с третия мандат, предвижда Тома Биков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР